Vaikeasta alusta toipunut Korhonen jatkaa DP World Tourilla kärkitaistelussa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
DP World Tour - Kilpagolf

Vaikeasta alusta toipunut Korhonen jatkaa DP World Tourilla kärkitaistelussa

Mikko Korhosella on Walesin turnauksessa hyvät näkymät voittotaisteluun. Kuva: Getty Images

Tapio Pulkkasen taistelu jatkopaikasta kaatui lopulta 17. reiän bogiin.

Mikko Korhonen on 36 reiän jälkeen jaetulla kahdeksannella sijalla DP World Tourin Cazoo Open -kilpailussa Walesissa.

Perjantaina pelatun toisen kierroksen alku oli Korhoselle musta, kun avausreiän tuplabogia seurasi bogey. Hän ei kuitenkaan antanut hankalan alun masentaa, vaan taisteli mukaan kilpailuun jo kentän etuysin aikana tekemällä kolme birdieä.

Toisella kenttäpuoliskolla tullut päivän neljäs birdie kuittasi osuvasti hieman aikaisemmin lipsahtaneen bogin. Kierrostulos oli 71 (par) ja avauskierroksen jälkeen neljäntenä olleen Korhosen kokonaistulos kolme alle.

”Oli hyvä taistelu tänään, ei ollut ihan niin sanottu ’dreamstart’ kuitenkaan. Aika nopeasti tulee bogey, jos missaa vääriin paikkoihin. Oli hyvä jakso siinä etuysin lopussa ja ihan hyvää peliä loppuun asti. Kenttä on aika napakka ja griinit nopeat. Voiko enempää toivoa”, Korhonen fiilisteli.

Voittokamppailua ajatellen Korhonen on siis edelleen loistavissa asemissa.

Kisan toinen suomalainen, Tapio Pulkkanen (+5) karsiutui täpärästi. Hän sai perjantaina heikon alun tehtyään kentän kahdella ensimmäisellä reiällä Korhosen tavoin bogeyn ja tuplabogin. Pulkkanen oli kierrostaan sisääntulon puolivälissä viisi yli, kunnes hän iski komealla avauksellaan pallonsa griinille 15. reiällä, ja laittoi parimetrisen eagle-putin sisään. Toiseksi viimeisellä reiällä tullut bogey osoittautui kalliiksi, eikä kierroksen päättänyt birdie enää riittänyt viemään Pulkkasta jatkoon.

Maineikkaan Celtic Manor Resortin Twenty Ten -kenttä on laittanut kilpailijat kovaan testiin ja pelaajista parhaillaan vain reilut 20 oli kisan puolivälissä alle parin. Cazoo Openin kärjessä on Julien Guerrier tuloksella -7. Englannin Callum Shinkwin tähyilee ranskalaista kahden lyönnin päässä.

Mikko Korhonen aloittaa kolmannen kierroksen kello 11.49 Suomen aikaa seuranaan Belgian Thomas Detry (-4) ja Skotlannin Ewen Ferguson (-3).

Lue seuraavaksi: Mikko Korhonen on pudonnut cutista viimeksi maaliskuussa – nyt huippufutarin vieraana Walesissa

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)