Vaikea jakso päättyi – Sami Välimäki taisteli kakkoseksi Saksan kiertueella - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Vaikea jakso päättyi – Sami Välimäki taisteli kakkoseksi Saksan kiertueella

Sami Välimäki pelasi pirteästi PGT-kiertueella. Kuva: Tomi Natri

Välimäki teki hyvää nousua Pro Golf Tourin rankingissa.

Sami Välimäki (-5) onnistui pienen suvantovaiheen jälkeen hyvin Glashofen-Neusass Golf Clubin kentällä käydyssä Pro Golf Tourin kilpailussa. Hän pysytteli koko turnauksen ajan kärjen tuntumassa ja sijoittui lopulta jaetulle kakkostilalle.

Nokia River Golfin pelaaja oli kierroksen puolivälissä vahvasti voittokamppailussa mukana, mutta takaysin alussa tulleet kolme perättäistä bogia hidastivat tahtia. Ne olivat myös Välimäen ainoat koko kilpailussa tekemät paria heikommat reikätulokset.

KUHN Maßkonfektion Openin voitti Hollannin Robbie Van West (-7).

Täksi kaudeksi Saksan kiertueelle päässyt Välimäki voitti helmikuussa pelatun kauden ensimmäisen PGT-turnauksen. Maaliskuussa käydyssä kisassa hän oli kymmenes, mutta sen jälkeen tuli yksi Challenge Tourin kilpailu huomioiden viisi perättäistä karsiutumista.

Välimäki kiipesi hyvän esityksensä myötä Pro Golf Tourin rankingissa kuusi pykälää sijalle 13. Kärjessä on tiistaina voiton ottanut Robbie Van West.

Viime vuoden EM-joukkuekultamitalisti kilpailee seuraavan kerran kesäkuun puolivälissä ohjelmassa olevassa Finnish Tourin turnauksessa NRG Openissa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje