Uuden aluevaltauksen tekevä ET täydensi vuoden 2020 kalenteria kolmella uudella kilpailulla - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Uuden aluevaltauksen tekevä ET täydensi vuoden 2020 kalenteria kolmella uudella kilpailulla

European Tourilla riittää loppukaudesta runsaasti ohjelmaa. Kuva: Getty Images

Pienessä saarivaltiossaa pelataaan kahtena peräkkäisenä viikkona.

European Tourilla oli perjantaina mieluisaa kerrottavaa, kun se ilmoitti vuoden 2020 kilpailukalenterin täydentyneen kolmella turnauksella. Kiertue tekee uuden aluevaltauksen viedessään karavaaninsa loka-marraskuun vaihteessa Kyprokselle.

Ensimmäiseksi vuoronsa saa 29. lokakuuta alkava Cyprus Open ja heti perään seuraavalla viikolla saarella mitellään Cyprus Classicin paremmuudesta. Kilpailut pelataan Aphrodite Hills Resortin kentällä, ja molemmissa on miljoonan euron palkintopotti.

Kalenteriin lisättiin myös lokakuun puolivälissä pelattava miljoonan euron Scottish Championship, jonka näyttämönä toimii St. Andrewsin Fairmont-kenttä. Tämä turnaus pelataan Irish Openin (Galgorm Castle), Scottish Openin (Renaissance Club) ja BMW PGA Championshipin (Wentworth) jatkeeksi, pidentäen kauden toisen UK Swingin neljän kilpailun mittaiseksi.

European Tourilla on tänä vuonna ohjelmassa majoreiden ja yhden WGC-kilpailun ohella vielä 13 muuta turnausta. Kausi huipentuu 10.–13. joulukuuta Dubaissa pelattavaan DP World Tour Championshipiin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje