Hankalassa tuulessa sitkeästi taistellut Wikström kamppailee sunnuntaina Irlannin LET-kisan voitosta - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][3]
KilpailuaSuomalaista

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][3]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Hankalassa tuulessa sitkeästi taistellut Wikström kamppailee sunnuntaina Irlannin LET-kisan voitosta

Ursula Wikström lähtee sunnuntain kierrokselle kiehtovista asetelmista. Kuva: Tristan Jones/LET

LET-konkari jahtaa uransa ensimmäistä täysosumaa pääkiertueella.

Ursula Wikström esitti Women’s Irish Openin kolmantena päivänä olosuhteisiin nähden jämäkkää golfia. Hän käytti lauantain kierrokseen 71 lyöntiä, ja nousi upeasti jaetulle toiselle sijalle.

Kokonaistilanteessa -10 oleva Wikström aloitti päivänsä tuplabogilla, mutta onnistui neljän birdien avulla kääntämään Dromoland Castle Golf Clubin etuysin pakkasen puolelle. Takaysi sujui yhä vaativamman puhurin vallitessa par-tahdissa.

”Taistelemaan joutui tänään, varsinkin lopussa pelastelin pareja sieltä sun täältä. Mutta näköjään muillakin oli puuskittaisessa tuulessa vaikeata, niin onneksi ei kärki karannut”, Wikström sanoi.

Lyönnin päässä kärkeen siirtynyttä Hollannin Anne van Damia (-11) kärkkyvä Wikström on sunnuntaina ison mahdollisuuden edessä. Lähes 20 vuotta ammattilaisena pelannut vantaalainen on saavuttanut Ladies European Tourilla suuren määrän huippusijoituksia, mutta voitot puuttuvat.

Tiia Koivisto ja Linda Osala (-2) jakavat Limerickin seudulla pelattavassa turnauksessa 44. sijaa. Noora Komulainen (+1) on sijalla 56.

Women’s Irish Openin toiseksi viimeisessä ryhmässä sunnuntaina pelaava Wikström aloittaa kierroksensa kello 13.30 Suomen aikaa seuranaan Espanjan Carmen Alonso ja Tanskan Nicole Broch Estrup.

Kolmikosta vain Estrupilta löytyy yksi voitto LET:ltä seitseän vuoden takaa. Paalulla olevalla van Damilla on koossa viisi ykköstilaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje