[11][17]

[11][17]

Ursula Wikström: ”Onnistuin aika hyvin saamaan sen tuloksen mitä päivän pelillä oli saatavissa”

Ursula Wikström oli varsin tyytyväinen päivän antiin, joskin toivoi jatkossa vähän terävämpää lyömistä. Kuva: Tristan Jones/LET

LET:n rankingin paras suomalainen kärkkyy kymmenettä sijaa jakavia pelaajia lyönnin päässä.

Ursula Wikström aloitti pirteästi Espanjan Marbellassa meneillään olevan naisten Euroopan kiertueen turnauksen. Hän löi kisan ensimmäisenä päivänä tuloksen 71 (-1), mikä oikeuttaa kesken olevalla kierroksella jaettuun 20. sijaan.

Wikströmin kierros sisälsi neljä birdieä ja kolme bogia. Tapahtumarikkain vaihe osui kierroksen viimeiselle kolmannekselle, missä hän teki päivän birdieistään kolme.

LET:n edellisestä turnauksesta on kulunut kaksi kuukautta, joten monella kilpailijalla oli torstain kierroksella enemmän tai vähemmän hakemista pelinsä kanssa. Wikström selviytyi omasta urakastaan kuivin jaloin.

”Olin pelaamassa viime viikolla pienen, kahden päivän Espanjan oman tourin kisan Barcelonassa juuri siitä syystä, että pääsisi vähän paremmin taas kisamaailmaan takaisin kiinni. Tänään onnistuin aika hyvin saamaan sen tuloksen korttiin, mitä tämän päivän pelillä oli saatavissakin”, Wikström sanoi.

”Vähän pitää saada lyömistä skarpattua viikonloppua kohti.”

Wikströmillä on eroa kärkeen kuusi lyöntiä, mutta kymmenettä sijaa jakavat pelaajat ovat vain lyönnin päässä.

Noora Komulainen ja Krista Bakker aloittivat kilpailunsa tuloksella 72 (par), millä heltiää tässä vaiheessa jaettu 32. sija. Sanna Nuutinen (T67) on 13 reiän jälkeen tilanteessa kolme yli.

Andalucia Costa del Sol Open de Espana -turnauksen johdossa on tuloksen 65 (-7) pelannut Olivia Cowan. Norjan Marianne Skarpnord on lyönnin saksalaista perässä. USA:n Christina Kim (67/-5) täydentää kärkikolmikon.