Ursula Wikström LET:n ja LPGA:n yhteiskilpailun kärkitusinassa - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Ursula Wikström LET:n ja LPGA:n yhteiskilpailun kärkitusinassa

Pohjois-Irlannissa paikkaa top 10:een kärkkyvä Ursula Wikström on ollut tänä vuonna pariinkin otteseen voittokahinoissa. Kuva: Tristan Jones/LET

Wikström on palannut yhden vaisumman kauden jälkeen takaisin normaaliin päiväjärjestykseen.

Ursula Wikström on esittänyt pirteitä otteita tällä viikolla ohjelmassa olevassa Ladies European Tourin ja LPGA Tourin yhteiskilpailussa. Tapahtumapaikkoina ovat European Tourin tavoin Galgorm Castle Golf Club ja Massereene Golf Club, ja kilpailukin kantaa miesten turnauksen tapaan nimeä ISPS HANDA World Invitational.

Wikström käytti toiseen kierrokseen torstain tapaan 70 lyöntiä, ja on kilpailun puolivälissä jaetulla 12. sijalla.

Hän teki perjantaina Galgorm Castle Golf Clubin par 73 -kentällä viisi birdieä ja kaksi bogia. Tapahtumia riitti jälkimmäisellä (1–9) kenttäpuoliskolla, missä hän kirjasi viisi parista poikennutta reikätulosta. Torstain saldo Wikströmillä oli neljä birdieä ja kaksi bogia, mutta Messereene Golf Clubin kentällä on pienempi (72) par-luku.

Wikström on löytänyt yhden vaisumman kauden jälkeen paremman vaihteen pääkiertueella. Hän otti tasan kaksi kuukautta sitten parhaan LET-sijoituksensa kuuteen vuoteen jaetun kakkostilan muodossa ja oli samalla sijalla heinäkuussa Aura Golfissa käydyssä ja Matilda Castrenin voittamassa Ladies Gant Open -turnauksessa. Turun kilpailun toinen sija oli edelleen avausvoittoaan tavoittelevan vantaalaisen kahdeksas LET-kiertueella.

Nämä onnistumiset ovat nostaneet Wikströmin LET:n Race to Costa del Sol -kokonaiskilpailussa kymmenenneksi.

Kisan neljänneksi paras eurooppalainen on kahdeksan lyönnin päässä kärkeen nousseesta Yhdysvaltain Emma Talleysta (-13). Top 10:een ja yhdeksättä sijaa jakaviin pelaajiin Wikströmillä on matkaa yksi lyönti.

USA:n Jennifer Kupcho ja Etelä-Korean Chella Choi jakavat Pohjois-Irlannissa Belfastin liepeillä pelattavassa turnauksessa kakkostilaa tilanteessa kymmenen alle.

Karsintarajaksi muodostui miesten kilpailun (kentät miehille par 70) tavoin 36 reiän tulos par. Sen selvittivät suomalaisista myös sijaa 26 jakava Tiia Koivisto (-3) sekä jaetulla 50. tilalla oleva Elina Nummenpää (par).

Karina Kukkosen (+5) ja Krista Bakkerin (+10) tie nousi pystyyn kahden kierroksen jälkeen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje