Ursula Wikström ja Krista Bakker avaavat kautensa Kiinassa - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Ursula Wikström ja Krista Bakker avaavat kautensa Kiinassa

Ursula Wikström palaa kentille kolmen kuukauden kilpailutauon jälkeen. Kuva: LET/ Tristan Jones.

Krista Bakker ja Ursula Wikström pelaavat kauden ensimmäisen kilpailunsa Naisten Euroopan kiertueella, kun torstaina Kiinan Hainanissa käynnistyy palkintoarvoltaan 500 000 dollarin (408 000 euron) World Ladies Championship -kilpailu.

Suomalaisista kisassa on mukana myös Noora Tamminen, joka on Linda Henrikssonin tapaan pelannut LET:llä kuluvalla kaudella kaksi kisaa.

Australian kovatasoisessa koitoksessa molempien tie nousi pystyyn kahden kierroksen jälkeen, mutta Uudessa-Seelannissa Tamminen ylsi lupauksia herättävästi 17:nneksi ja Henrikssonkin sijalle 55.

”Ihan hyvät fiilikset. Huomenna vielä vähän lisää herkkyyttä tekemiseen, niin hyvä tulee. Pelasin täällä viime vuonna, mutta kenttää on muutettu vähän pidemmäksi. Väylistä on tullut vähän järkevämpiä ja haastavampia”, Tamminen luonnehti kisapaikalta tiistaina.

<a href=Krista Bakker pelaa LET:llä rajoitetulla pelioikeudella. Kuva: LET/ Tristan Jones." src="/wp-content/uploads/2015/03/15031110242745.jpg">

Krista Bakker pelaa LET:llä rajoitetulla pelioikeudella. Kuva: LET/ Tristan Jones.

Tällä hetkellä Suomessa harjoittelevan Linda Henrikssonin blogista voit muuten lukea hänen ajatuksiaan Uuden-Seelannin kisasta ja kisapaikasta.

Korealaiset suosikkeja

Hainanissa neljättä kertaa pelattavan kilpailun voittoa puolustaa Singaporessa voittokantaan palannut Inbee Park. Entinen maailmanlistan ykkönen lupasi voittonsa jälkeen tuoreeltaan, että hänen tavoitteenaan on suistaa maailmanlistan tämänhetkinen ykkönen Lydia Ko alas valtaistuimelta.

Ko ei pelaa Hainanissa, joten Parkilla on hyvä mahdollisuus kaventaa Kon etumatkaa.

World Ladies Championshipissa pelataan itse asiassa kolme erillistä kilpailua: palkintoarvoltaan 500 000 dollarin henkilökohtainen lyöntipelikilpailu, kaksihenkisten maajoukkueiden välinen kilpailu, jonka potissa on 100 000 dollaria sekä erillinen amatöörikilpailu.

Joukkuekilpailun ehdoton ennakkosuosikki on Etelä-Korea, joka marssittaa Hainanissa kentälle maailmanlistan kakkosen Inbee Parkin ja kahdeksikon Se Yeon Ryun.

Kiinassa kautensa aloittaa myös maailmanlistalla viidentenä oleva Norjan Suzann Pettersen.

Kaikkiaan joukkuekisassa on mukana 18 joukkuetta. Kiinasta joukkueita on kaksi, lisäksi Taiwan kilpailee omana joukkueenaan.

Amatöörien kisassa nähdään amatöörien maailmanlistan ykkönen Ranskan Celine Boutier.

Kilpailu käynnistyy aikaisin torstaina Suomen aikaa. Suomalaisten lähtöajat alla.

Noora Tamminen 2.25 Suomen aikaa
Krista Bakker 5.50
Ursula Wikström 6.45

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje