U.S. Openissa odotettuja peliryhmiä - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Major

U.S. Openissa odotettuja peliryhmiä

Irish Openissa yhdessä pelanneet Rory McIlroy ja Martin Kaymer kohtaavat toisensa jälleen U.S. Openissa. Kuva: Getty Images

Ohessa poimintoja muutamista Tacoman ulkopuolella, Chambers Bayssa pelattavan 115. U.S. Openin ryhmistä ja lähtöajoista.

Phil MickelsonBubba WatsonAngel Cabrera (7.33 ja 13.33)

Sattumaa tai ei, nämä kaikki kolme ovat Masters-voittajia. Kuitenkin heistä vain Cabrera on voittanut joskus (2007) U.S. Openin. Mickelsonille kauden toisen major-turnauksen voitto olisi toiveiden täyttymys. Hän on sijoittunut urallaan kuusi kertaa kakkoseksi U.S. Openissa…

Henrik StensonFrancesco MolinariBrandt Snedeker (8.17 ja 14.17)

Tästä kolmikosta yhdelläkään ei ole major-voittoa, mutta heistä jokainen on potentiaalinen menestyjä Chambers Bayn varsin epätavallisella kentällä.

Dustin JohnsonAdam ScottSergio Garcia (8.17 ja 14.17)

Samaan aikaan edellisen ryhmän kanssa 10. tiiltä starttaava trio mahtuu kokonaisuudessaan World Rankingilla Top 10:een. Hehkein major-menestys on kiertänyt Sergio Garciaa vuodesta toiseen, eikä voittaminen käy jatkossakaan yhtään helpommaksi.

Jim FurykMiguel Angel Jimenez Colin Montgomerie (8.28 ja 14.28)

Furyk saa seuraa kahdesta Champions Tour –ikäisestä pelaajasta, joiden mahdollinen voitto laittaisi huippugolfia seuraavan maailman sekaisin. Jimenezin osakkeet nousevat kentällä, jossa pituuden sijaan vaaditaan enemmän tarkkuutta ja luovuutta.

Rory McIlroyMartin KaymerGunn Yang (8.28 ja 14.28)

Maailmanlistan ykkönen McIlroy on pitänyt pari viimeistä viikkoa vapaata, missattuaan cut’in kahdesti peräkkäin Euroopan kiertueella. Pohjoisirlantilainen on British Openin ja PGA Championshipin puolustava mestari, ja Kaymer U.S. Openin viimevuotinen ykkönen. Yang on valikoitunut ryhmään U.S. Amateurin voittajana.

Jordan SpiethJason DayJustin Rose (14.17 ja 8.17)

Mastersin huhtikuussa voittanut Spieth pelaa torstaina ja perjantaina ensimmäistä major-titteliään yhä jahtaavan Jason Dayn kanssa. Rose oli paras toissavuonna Merionissa pelatussa U.S. Openissa.

Tiger WoodsRickie FowlerLouis Oosthuizen (14.28 ja 8.28)

Woods pelasi edellisessä turnauksessaan (Memorial Tournament) uransa surkeimman kierrostuloksen, 85. Tiger on voittanut U.S. Openin kolme kertaa, joista jälkimmäinen (2008) on hänen viimeisin major-tittelinsä. Players Championshipin ykkönen Fowler oli vuosi sitten toinen U.S. Openissa. Oosthuizen juhli vuoden 2010 British Open -voittoa St. Andrews’ssa, joka isännöi kisaa myös tänä vuonna.

Startit paikallista aikaa torstaina ja perjantaina. Kello on Tacomassa 10 tuntia vähemmän.

115. U.S. Open, peliryhmät ja lähtöajat, 18.-19.6.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje