Top-10 parasta pelaajaa, jotka eivät ole voittaneet PGA Championshipiä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Top-10 parasta pelaajaa, jotka eivät ole voittaneet PGA Championshipiä

Haluttu Wanamaker Trophy. Kuvat: All Over Press

Majorien voittajat ovat huippujen joukossa omassa kastisssaan. Masters, U.S Open, British Open ja PGA Championship ovat nyt ja ikuisesti ne kisat, joiden voittokannun nostaminen on unelmien täyttymys.

Golfin Grand Slamiin tarvitsee näiden kaikkien turnauksien voiton. PGA Championship on kauden viimeinen major-turnaus, panokset ovat kovat, sillä seurava mahdollisuus on vasta huhtikuuussa pelattavassa Mastersissa

Seuraavassa videossa huippuja, joilta golfin Grand Slam jäi haaveeksi, Mukana on itseoikeutettuna TomWatson, jolla on kahdeksan majoria, mutta PGA Championshipin voitto uupuu. 43-vuotias Ernie Els elättelee vielä toiveita, jotka käyvät kuitenkin vuosi vuodellta pienemmiksi. Elsilla on kaksi voittoa US OPenista sekä The Openista. PGA Championshipin Wanamaker Trophtyn lisäksi häneltä puttuu Mastersin vihreä takki.

Eniten PGA Championship voittoja on Jack Nicklauksella (5) ja Tiger Woodsilla (4). Tiger Woods on jahtaamassa viidettä voittoaan. Viimevuotisen PGA Championshipin kävi pokkaamassa itselleen Rory McIlroy huikealla tuloksella -13.

Ilja Ikonen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje