Tiukat lipunpaikat ja vaikea tuulensuunta pitivät Nuutisen birdiesaldon nollassa - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Tiukat lipunpaikat ja vaikea tuulensuunta pitivät Nuutisen birdiesaldon nollassa

Sanna Nuutinen pelasi hankalissa olosuhteissa tuloksen 74. Kuva: Tristan Jones/LET

Hyvä taistelu säilytti näkymät Ruotsin LET-kilpailussa jälleen yhteen top 10 -sijoitukseen.

Tulosten valossa Sanna Nuutisen juna on ajautunut Ruotsin Åhusissa pelattavassa Ladies European Tourin kilpailussa väärään suuntaan. Siitä huolimatta hän on pysytellyt avauspäivästä lähtien tiukasti kymmenen parhaan joukossa.

Lauantain korkeahkoa 74 lyönnin kierrosta selittää pitkälti kentän viritys ja oikukas tuuli, jotka jättivät Nuutisen ilman kokonaan ilman birdiejä. Ainoat parista poikenneet reikätulokset olivat Kristianstad Golfklubbin kentän kolmannella ja yhdeksännellä reiällä tulleet bogeyt.

”Tänään oli pahat lipunpaikat ja vaikea tuulensuunta. Päivä oli kaikin puolin vaikea; siitä kertoo birdiemäärä, joka oli nolla. Bogeja oli vain kaksi, joka taas kertoo siitä, että onnistuin taistelemaan hyvin”, Nuutinen sanoi.

Hankalissa olosuhteissa yksikään pelaaja ei onnistunut alittamaan lauantaina 70 lyönnin rajaa.

Kokonaistilanteessa oleva +1 Nuutinen lähtee päätöspäivään sijalta 10. Eroa Creekhouse Ladies Openin paalulla jatkavaan Ruotsin Maja Starkiin on yhdeksän lyöntiä. Pohjoismaalaisista top 10:een mahtuvat myös kolmantena oleva Linn Grant (-4) ja seitsemättä sijaa jakava kärkikymmenikön kolmas ruotsalainen, Pernilla Lindberg (par).

Elina Nummenpää (+4) jakaa 19. tilaa ja Krista Bakker (+5) on sijalla T25. Ursula Wikström (+8) tavoittelee sunnuntaina nousua sijalta T34 ja Tiia Koiviston (+10) sijoitus on jaettu 50:s.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje