Tigerin tahdissa Bay Hillissa - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Tigerin tahdissa Bay Hillissa

Ernie Els on Tigerin suosikki pelikaveri? Honda Classicissa 4.kierros 62 ja nyt kaksi kierrosta ja kisan kärkeen...

Tiger Woods on pelannut vahvoja kilpailuita paluunsa jälkeen. Nimi on kuitenkin poikkeuksetta löytynyt voittajan alapuolelta – ehjät kokonaisuudet ovat puuttuneet hyvistä väläyksistä huolimatta. Bay Hillissa Tigerin muistot ovat kuitenkin kultaa ja niiden vaaliminen viikonloppuna voi suurella todennäköisyydellä tuoda toivotun lopputuloksen.
Ainoa voitto Woodsilla sitten vuoden 2009 on joulukuun omasta kutsukilpailustaan Chevron World Challengesta, josta ei jaeta palkintorahaa minkään Tourin rahalistoille – World Rankingin pisteitä kylläkin.
Avauskierroksen 69 (-3) jatkeeksi Tiger teki Bay Hillin etuysillä neljän birdien putken. Takaysin kolme birdietä nostivat yhteistuloksen -10:een, joilla heltiää kierroksen loppuvaiheilla yhden lyönnin johtoasema ennen Jason Dufneria ja Graeme McDowellia.
”Puttasin tänään erittäin hyvin. Löin paljon erittäin kehnoja lyöntejä, mutta oli kiva huomata, että missini (huonot lyönnit) pysyvät loistavasti hallussa. Viikonloppuna greenejä yritetään saada vieläkin nopeammiksi, joten varmasti on luvassa mielenkiintoinen viikonloppu, jossa täytyy pysyä kärsivällisenä”, Tiger kertoi kierroksensa jälkeen.
Woodsin kuusi voittoa Bay Hillin kentältä tuovat varmasti oman rauhantunteensa mestarin mieleen. Viheriöt ovat kinkkisiä, mutta etenkin perjantain kierroksella Tiger oli loistavasti sinut puttiensa kovuuksien ja linjojen kanssa.
”Näillä greeneillä nopeus vaihtelee erittäin paljon itse viheriön ja päivän mukaan. Moni viheriö on toista nopeampi ja kovempi, toiset tuntuvat taas olevan pehmeitä ja hitaita”, Tiger kertoi. Hän jos kuka tietää nämä yksityiskohdat tästä kentästä.
Bay Hillin kisassa lyönnin päässä Tigerista ovat uransa avausvoittoa vieläkin tavoitteleva Jason Dufner ja päivän kovimmasta kierroksesta vastannut Graeme McDowell (63,-9), joka kaatoi Tigerin vuoden 2010 Chevron World Challengessa kuumalla putterillaan.
”GMac” teki toisella kierroksellaan peräti seitsemän birdietä ja yhden eaglen. Kuten jo eilisessä uutisessa muistutimme, kaikki kolme Floridassa käytä PGA Tourin kisaa ovat päättyneet brittien voittoon, jatkaako GMac tätä sarjaa? Otteet US Openin voiton jälkeen eivät ole olleet erityisen vakuuttavia.
Nikke Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje