Tiger Woods suunnittelee paluuta joulukuulle - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Tiger Woods suunnittelee paluuta joulukuulle

Tiger Woodsin kausi oli paha pannukakku. Ensi kaudella hän aikoo olla taas iskussa. Kuva: Getty Images.

Rory McIlroyn kommenteista nousi viime viikolla melkoinen kohu, kun maailmanlistan ykköspelaaja sanoi julkisesti, että Tiger Woodsin ja Phil Mickelsonin ura on kääntymässä iltaan.

McIlroyn mukaan hänen kommenttinsa irrotettiin asiayhteydestä ja siitä reviteltiin otsikoita turhaan. Myöskään Woods ei Roryn sanomisista kyrsiintynyt.

”Minusta se oli huvittavaa. Philillä on kuitenkin vähemmän reikiä jäljellä kuin minulla. Se on todellisuus, tiedättehän? Me olemme vanhempia. Kohta käynnistyy 20 kauteni tourilla… se on vain osa ikääntymistä”, Woods pohti.

Woods ei ole lyönyt golfpalloa missattuaan cutin PGA Championshipissä elokuun alussa. Ongelmat juonsivat juurensa maaliskuisesta selkäleikkauksesta, mutta epäonnistumisen jälkeen Woods päätti erottaa valmentajansa Sean Foleyn. Uutta valmentajaa Woods ei ole palkannut eikä asialla ole hänen mukaansa juuri nyt kiire.

Osittain siksi, että golfharjoittelu on edelleen pannassa, sen sijaan mies on harjoitellut kuntosalilla ahkerasti.

”Olen saanut voimatasoni jo kohdalleen, mutta jatkossa minun pitää keskittyä räjähtävyyteni palauttamiseen. Se on urakan toinen osa, joka alkaa nyt.”

Woods katsoo jälkikäteen, että hän palasi kentille puolikuntoisena. Etenkään kestävyys ei ollut riittävällä tasolla ja sen seurauksena hän menetti lyönnistään räjähtävyyttä.

Nyt hän uskoo palaavansa kentälle joulukuun alussa, kun hän isännöi Orlandossa pelattavaa Hero World Challenge -kilpailua, johon kutsutaan mukaan maailman 18 parasta pelaajaa. Ensi kaudeksi Woods aikoo rakentaa täyden kisakalenterin.

”Kaipaan kilpailemista. Kaipaan pelaamista. Kaipaan sitä, että olen kentällä muiden pelaajien kanssa, kaipaan kaikkea sitä, mutten ole vielä valmis”, Woods sanoi.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje