[11][17]

[11][17]

Tiger Woods löi New Jerseyssä hanskat tiskiin

Tiger Woods toivoo palautuvansa pelikuntoiseksi ensi viikolla Illinois'ssa käytävään playoff-turnaukseen. Kuva: Getty Images

Kyseessä oli Woodsin ensimmäinen keskeytys PGA Tourin kilpailuissa sitten vuoden 2015.

Tiger Woods on keskeyttänyt Liberty National Golf Clubilla meneillään olevan PGA Tourin kilpailun. Hän löi kiertueen playoffit avanneen The Northern Trustin ensimmäisellä kierroksella tuloksen 75, ja oli ennen perjantaita tuntuvasti ennustetun cut-rajan takana.

Keskeytyksen syyksi mainittiin lievä venähdys. Woodsin julkaisemassa tiedotteessa kerrottiin, että venähdys aiheutti ”sekä kipua että jäykkyyttä”. Tiger sai aamulla hoitoa vaivaansa, mutta totesi, ”ettei valitettavasti pysty kilpailemaan”.

The Northern Trust oli Woodsin ensimmäinen kilpailu sitten Open Championshipin, missä hän karsiutui. Woods ei ollut keskeyttänyt PGA Tourin kilpailua vuoden 2015 jälkeen. Tähden edellinen kesken jäänyt turnaus oli alkuvuodesta 2017 pelattu Euroopan kiertueen Dubai Desert Classic.

”Haluan kiittää newjerseyläisiä ja newyorkilaisia faneja tuestaan. Olen toiveikas, että pystyn kilpailemaan ensi viikolla BMW Championshipissä”, maailmanlistan viitonen jatkoi tiedotteessa.

Woodsin vetäytyminen New Jerseyn turnauksesta merkitsee sitä, että hän putoaa varmuudella FedEx Cupin pisteissä top 30:n ulkopuolelle – tämänhetkisen arvion mukaan sijalle 34. Tigerilta vaaditaan BMW Championshipissä vahvaa esitystä, jotta paikka playoffit ratkaisevaan finaalikilpailuun irtoaa. Hän puolustaa Tour Championshipin vuodentakaista voittoa.

The Northern Trust -kilpailua johtopaikkaa jakavat parhaillaan Jordan Spieth ja Troy Merritt.