Teneriffalla venäläisjohto, Tamminen kaukana kärjestä - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Teneriffalla venäläisjohto, Tamminen kaukana kärjestä

Noora Tamminen on Espanjan avointen puolivälissä sijalla 48.

Tammer Golfin kasvatti Noora Tamminen selviytyi ainoana suomalaisena jatkoon Espanjan avoimessa mestaruusturnauksessa. Tamminen (+4) löytyy tulosluettelosta 36 reiän jälkeen sijalta 48.

Tammisen perjantain sisääntulo oli vaikea; hän oli kierrostaan 11. reiän jälkeen kaksi alle, kunnes teki seitsemän viimeisen reiän jaksossa kuusi bogia. Tamperelaisen 77 lyönnin tulos riitti viemään hänet lopulta lyönnin turvin karsintarajan oikealle puolelle.

Myös Krista Bakker olisi tuloksensa puolesta mennyt jatkokierroksille, mutta hänet diskattiin myöhemmin maaliintulon jälkeen.

Open de España –turnauksen kärjessä on ainoana molemmat kierrokset alle 70 lyönnillä pelannut Maria Balikoeva (-7). Kylie Walker, Amy Boulden ja Connie Chen hengittävät venäläisen niskaan kokonaistilanteessa kuusi alle. Carlota Ciganda ja Charley Hull (-5) mahtuvat myös viiden joukkoon.

Golf Costa Adeje –kenttä tuntuu sopivan hyvin 28-vuotiaan Balikoevan pelityyliin, sillä hän on yltänyt samaisella kisa-areenalla kahdesti viidenneksi. Kahdeksatta vuotta LET:llä pelaavan Balikoevan uran paras sijoitus pääkiertueella on neljäs tila. Tähän hän on pystynyt kertaalleen tällä ja viime kaudella Turkin ja Tsekin kisoissa.

”Sisääntulon muutama menetetty lyönti harmittaa, mutta olen tyytyväinen tulokseeni”, Balikoeva sanoi. ”En tajunnut 17:llä, kuinka nopea viheriön pinta on. Pallo meni kolme metriä ohi, enkä saanut paluuputtia sisään. En ole tottunut näin nopeisiin griineihin.”

Minea Blomqvist (+5), Linda Henriksson (+6), Ursula Wikström (+9) ja Elina Nummenpää (+11) karsiutuivat viikonlopun kierroksilta.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje