Team Wikström kärjessä Ladies European Tourilla: ”Tytöt pisti hyvin putteja säkkiin” - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Team Wikström kärjessä Ladies European Tourilla: ”Tytöt pisti hyvin putteja säkkiin”

Ursula Wikströmin joukkue aloitti pirteästi Espanjan pro am -henkisen LET-turnauksen. Kuva: Tristan Jones/LET

Krista Bakkerin viimeisen reiän birdie sinetöi joukkueelle paalupaikan Sotograndessa.

Ursula Wikströmin kipparoima joukkue ankkuroitui kärkipaikalle Espanjan Sotograndessa torstaina alkaneessa Ladies European Tourin kilpailussa. Joukkue alitti ensimmäisellä kierroksella parin 15 lyönnillä jakaen johdon Team Lampertin kanssa.

Parhaan tuloksen Wikströmin joukkueessa pelasi espanjalainen Elia Folch käytettyään kierrokseensa 69 lyöntiä. Krista Bakker löi tuloksen 70 ja kapteeni Ursula Wikströmin päivän saldo oli 72.

Aramco Team Series – Sotogrande on neljän pelaajan joukkuekilpailu, jossa 36 kapteeniksi nimettyä pelaajaa nimesi joukkueeseen yhden pelaajan ja kolmas ammattilainen valikoitui ryhmään arvonnan perusteella. Neljäs pelaaja pro am -henkisessä turnauksessa on amatöörigolfari.

Wikströmin joukkueen birdie-rohmu oli Bakker kuudella birdiellään ja yhdellä eaglellaan. Folch saalisti viisi birdieä ja Wikström kaksi.

”Onnistuin hyvin tiimin valinnassa. Tytöt pisti hyvin putteja säkkiin ja pelattiin hyvin yhteen eli ei tullut säätöjä samalle väylälle. Myös meidän amatööri teki hienosti oman osuutensa”, Wikström sanoi.

Tasatuloksessa olevaa Wikströmin ja Saksan Karolin Lampertin joukkuetta jahtaa lyönnin päässä neljä ryhmää. Toinen suomalaisen pelaajan kipparoima joukkue, Team Koivisto, jakaa seitsemättä sijaa tilanteessa -13.

Tiia Koivisto oli torstaina tämän ryhmän ykkönen tuloksellaan 69. Joukkueen muiden ammattilaisten, USA:n Mo Martinin ja Espanjan Mirea Pratin tuloksiksi kirjattiin 71 lyöntiä.

Ladies European Tourilla on tällä kaudella ohjelmassa neljä Aramco Team Series -kilpailua. Ensimmäinen pelattiin Lontoossa ja kaksi viimeistä käydään New Yorkissa ja Jeddahissa. Kaikissa joukkueturnauksissa on miljoonan dollarin kokonaispotti.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje