Tasainen aloitus Nordcenterissä - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Finnish Tour - Kilpagolf

Tasainen aloitus Nordcenterissä

Erik Myllymäki oli yksi Nordcenterin kisan avauspäivän parhaista.

Raaseporin Nordcenterissä pelattava kauden toinen Finnish Tourin kilpailu pyörähti käyntiin tasaisissa merkeissä. Avauskierroksella neljä pelaajaa alitti Fream-kentän parin, kukin yhdellä lyönnillä. Kisan kärkipaikkaa jakavat Matti Meriläinen, Juhana Pernaa, ErikMyllymäki sekä Janne Kaske. Heidän tuloksensa torstaina oli 71 lyöntiä.

Joukosta Myllymäen esitys oli kaikkein kirjavin. Nokian River Golfia edustavan pelaajan kortista löytyi viisi birdietä, kaksi bogia ja yksi tupla. Sisääntulon väyliltä startanneen Myllymäen kiri oli hyvä, sillä hän teki birdieistään neljä kierroksen jälkipuolella.

Kisan kärki on äärimmäisen yhtenäinen, sillä neljän ensimmäisen takana lyönnin päässä majailee kymmenen pelaajaa. Tuloksen 72 löivät muun muassa Janne Mommo, Joonas Granberg, HenriLipsanen sekä Virvik Golfin 16-vuotias superlupaus Oliver Lindell.

”Peli tuntui rennolta ja wedget olivat kunnossa. Huomenna haetaan hieman parempaa otetta draiveihin ja pidempiin lähestymisiin, niin päästään vielä paremmille birdiepaikoille”, Lindell kertoi valmentajansa Juha Juvosen välityksellä.

Naisten kilpailun yllätysjohdossa on Ella Salminen, tuloksellaan 73. Kisan suurimpiin voittajasuosikkeihin kuuluvat Oona Vartiainen ja Matilda Castrén väijyvät lyönnin päässä. Tuloksen 74 pelasi myös Viipurin Golfin Roosa Närhi.

”Tänään oli hyvää peruspeliä – palloa väylälle ja griinille. Hyviä putteja, mutta ei vain uponnut”, Rauman ykköspelaaja Salminen sanoi. ”Huomenna jatketaan samaan malliin, eikös ne putit ala siitä uppoamaan.”

Salminen, 23, pelasi ringetteä 18-vuotiaaksi saakka Rauman Lukossa, mutta keskittyy tätä nykyä täysipainoisesti golfiin.

Muista kärkipäähän odotetuista pelaajista Leena Makkoselle (79), Marika Vossille (82) ja KarinaKukkoselle (84) jäi toiselle kierrokselle rutkasti parannettavaa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje