Tapio Pulkkasen ja Butch Harmonin yhteistyö saanee jatkoa - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Tapio Pulkkasen ja Butch Harmonin yhteistyö saanee jatkoa

Tapio Pulkkasen tehokas svingi on tehnyt moniin vaikutuksen. Kuva Getty Images

Yhteys maailman nimekkäimpään golfvalmentajaan löytyi managerin avulla.

European Tourilla pelaava Tapio Pulkkanen vietti kolmisen viikkoa sitten pari päivää valmentaja Butch Harmonin opissa Yhdysvalloissa. Jouluksi Suomeen palannut Pulkkanen kertoi viime tiistaina olympiaryhmän harjoituksissa vierailun olleen käymisen arvoinen.

”Oli se hieno kokemus, onhan Harmon tällä hetkellä paperilla maailman kovin valmentaja. Kokemusta hänellä on paljon, ja häneltä tuli paljon tarinaa vanhoilta ajoilta, muun muassa Ben Hoganista”, Pulkkanen kertoi.

Pulkkanen löysi Harmonin luokse managerinsa Johan Elliottin yhteyksien kautta. Hän ei ollut suunnitellut tekevänsä vierailustaan mitään numeroa. Yhteistyö ”paljastui” Harmonin laitettua Instagram-tililleen kuvan ja kaksi videota Pulkkasen svingistä. Päivityksensä saatteeksi valmentaja kirjoitti: ”Pistäkää nimi mieleen, sillä uskon todella, että hänellä on kaikki eväät noustakseen tähdeksi Euroopan kiertueella.”

Pulkkanen oli Harmonin kehuista otettu.

”Hienoltahan se tuntui. Hän kun on nähnyt aika paljon svingejä”, Pulkkanen sanoi.

Kaksikko kävi parin päivän aikana läpi Pulkkasen svingiä, ja Harmon puuttui muutamiin pieniin juttuihin. Suurempaa svingiremonttia Pulkkaselle ei lähdetty tekemään – ainakaan vielä.

”Kyllä yhteistyö varmaan jollain tavalla jatkuu. On mulla hänen numeronsa. Voin ehkä lähettää Harmonille svingivideoita tai jotain vastaavaa”, Pulkkanen raotti.

Harmon on valmentanut urallaan useita maailman ehdottomaan eliittiin kuuluneita huippupelaajia Tiger Woodsista ja Phil Mickelsonista alkaen. Viime vuosina 76-vuotias Harmon on vähentänyt valmennustehtäviään, eikä ole enää ottanut talliinsa uusia pelaajia, joita hän säännöllisesti valmentaisi.

Lue seuraavaksi: Tapio Pulkkanen kävi Butch Harmonin opissa – huippuvalmentaja vaikuttui näkemästään

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje