Tapio Pulkkanen tykitti kärkikahinoihin Tsekin DPWT-kisassa - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
DP World Tour - Kilpagolf

Tapio Pulkkanen tykitti kärkikahinoihin Tsekin DPWT-kisassa

Tapio Pulkkanen ei torstaina montaa griiniä missannut. Kuva: Getty Images

Pulkkanen oli jälleen rautaa Tsekin kisan avauskierroksella.

Tapio Pulkkanen pelasi viime vuonna Prahan DPWT-kisassa voitosta. Hän avasi kilpailunsa 68 lyönnin kierroksella, teki yhteistuloksen -13 ja jakoi lopulta toisen sijan.

Tänä vuonna Pulkkanen avasi kilpailunsa samaisella Albatross Golf Resortin kentällä vielä paremmin tuloksella 66, eli -6. Kortissa oli kuusi birdieä, eikä yhtään bogia.

Tuloksella heltisi kärkipaikka, jota Pulkkanen sai pitää kauan, kunnes Lousis de Jager (-9) ja Thomas Pieters (-8) kiilasivat ohi. Kolmannella sijalla on Pulkkasen rinnalla kolme muuta pelaajaa.

Pulkkasesta kun puhutaan, puhutaan usein pitkistä draiveista. Niin tänäänkin. Esimerkiksi väylällä kolme Pulkkanen täräytti 320-metrisen avauksen ja väylällä peräti 350 metriä pitkän tiilyönnin.

”Tällä kentällä on positiivinen fiilis pelata. Draivaaminen toimi hyvin ja rautapeli erityisesti. Ei ollut erityisemmin hätää koko päivänä. Etuysillä oli jopa paikkoja enemmänkin mutta hyvä päivä kaikenkaikkiaan”, Pulkkanen kommentoi.

Toiminta oli terävää myös griinillä, sillä birdieistä viisi tuli yhdellä putilla.

Kisan toinen suomalainen, Kalle Samooja, teki tuloksen 71 (-1). Se riittää jaettuun 56:nteen sijaan.

”Lomalta paluu meni vielä vähän lomagolftunnelmissa. Ei oikein saanut tehoja irti pelistä. Vähän olisi tapahtumia kaivannut”, kolme birdieä ja kaksi bogia tehnyt Samooja sanaili.

Perjantaina suomalaiset pelaavat iltapäivän ryhmissä. Pulkkasen kierros käynnistyy kello 14.42 Suomen aikaa, Samoojan kello 13.04. Jos torstaina pelattiinkin leppoisassa suvisäässä, saatetaan huomenna nähdä koviakin ukkoskuuroja pitkin päivää.

Artikkelia päivitetty pe klo 9.16

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje