[10][12]

[10][12]

Tamminen paras suomalainen LET:llä

Noora Tamminen sai puhtaat paperit Marokon turnauksesta.

Noora Tamminen (+4) oli ilahduttavasti parassuomalainen Marokossa pelatussa Lalla Meryem Cupissa. Tamminen löi sunnuntainapalloa 72 kertaa päätyen kisan lopputuloksissa sijalle 38. Kilpailu olisyksyllä naisten MM-kisoissa Suomen pronssijoukkueessa pelanneen Tammisenensimmäinen esiintyminen ammattilaisviheriöllä. Tamperelaisen koko kierrossarjaLET:n kalenteriin kuuluvassa kisassa oli: 74-71-71-72.

Ursula Wikström (73-72-70-74) pelasi päätöspäivänäturnauksen heikoimman kierroksensa ja putosi tulosluettelossa sijalle 44.

”Puttipelijatkui niin arkana koko kierroksen, ettei siitä mitään tulosta olisi voinutsyntyäkään”, lyönnin Tammisesta jäänyt Wikström sanoi. ”Nyt on edessä pariviikkoa treeniä kotimaassa ja sitten seuraavaksi Etelä-Afrikkaan.”

Lalla Meryem Cupin voiton vei ylivoimaisesti Ariya Jutanugarn (-14).Vasta17-vuotias thaimaalainen näytti muille kaapinpaikan heti finaalikierroksen alussa tehtyään birdiet kolmella ensimmäiselläreiällä. Kaikkiaan seitsemän birdietä iskenyt Jutanugarn teki15:llä tuplabogin, mutta se ei estänyt häntä nappaamasta uransaensimmäistä ammattilaisvoittoaan.

USA:n Beth Allen sekä Jutanugarnintapaan tammikuussa ammattilaiseksi siirtynyt – niin ikään 17-vuotias -Englannin Charley Hull jakoivat kakkostilaa. He hävisivät voittajalle neljä lyöntiä. USA:n Katie Burnett (-10) oli neljäs ja Ruotsin MikaelaParmlid viides (-8).

Elina Nummenpää ja KaisaRuuttila karsiutuivat jatkosta 36 reiän jälkeen.

Naisten Euroopan kiertueenseuraava turnaus pelataan huhtikuun jälkipuolella Etelä-Afrikassa.