Tamminen kuudentena Slovakiassa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Tamminen kuudentena Slovakiassa

Noora Tamminen pelaa hyvää turnausta Slovakiassa.

Naisten suomenmestaruuden viime vuonna voittanut Tamminen teki kolmannella kierroksella neljä birdietä, joista kaksi tuli peräkkäin kahdelle viimeiselle reiälle. Bogeja tuli yksi molemmille kenttäpuoliskoille.

Tamminen on kisan kärjessä olevaa Gwladys Noceraa (-7) viisi lyöntiä jäljessä. Lee-Anne Pace on toisena (-5). Liz Young ja Hannah Burke (-4) jakavat kolmatta sijaa.

Muista suomalaisista Minea Blomqvist-Kakko (+3) on sijalla 23, Ursula Wikström (+7) löytyy 21 sijaa alempaa.

Elina Nummenpää ja Kaisa Ruuttila karsiutuivat jatkokierroksilta.

Noren ja Levy Elsin seuraksi paalulle

Alex Noren ja Alexander Levy nousivat Ernie Elsin rinnalle tasaisessa BMW International Openissa. He ovat 54 reiän jälkeen tasatilanteessa -15. Kolmikosta parhaiten lauantaina onnistui Noren, jonka 66 lyönnin kierros käsitti yhden eaglen, viisi birdietä ja yhden bogin.

Matthew Baldwin ja jämäkästi (65) viimeistä edellisellä kierroksella pelannut Thomas Björn ovat kärkeä lyönnin perässä.

Mikko Korhonen ei ollut Münchenin turnauksen kolmantena päivänä parhaimmillaan. 74 lyönnin kierros pudotti hänet tulosluettelossa sijalle 64. Korhonen jatkaa peliään sunnuntaina tilanteesta kaksi alle.

”Aloitus kierrokselle oli hyvin vaatimaton. Sateen johdosta tullut keskeytys ei tuonut parannusta, oltiin caddien kanssa ihan unessa. Puttejakin kertyi päivän mittaan 34 ja lyöminen oli heikkoa”, Korhonen ruoski itseään.

Kauden kahdeksas jatkoonpääsy yhdeksännessä ET:n kilpailussa tuottaa pienen shekin, mutta ei toivottua nousua rahalistalla. Korhonen olisi mahtunut mukaan ET:n seuraavan viikon kisaan Irlantiin, mutta hän jättää sen väliin ja pelaa seuraavan kerran Challenge Tourilla Italiassa 18-21.7.

”Pidän vähän lomaa ja kisaan enemmän Challenge Tourilla. Huomenna sunnuntaina pistetään toki kaikki peliin, jotta sijaluku nousisi mahdollisimman paljon.”

BMW International Openin toinen suomalaisedustaja Peter Erofejeff ei selvittänyt kisan cut-rajaa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje