17.–25.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][28]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Suomalaisilla synkkä päivä Abu Dhabissa: "Mustaa ja sumuista"

Kaikki suomalaiset tulevat todennäköisesti karsiutumaan jatkokierroksilta.

Jos asetelmat Abu Dhabi Championship -kilpailun ensimmäisen päivän jälkeen olivatkin suomalaisittain lupauksia herättävät, tarjosi perjantai koko suomalaiskvartetille katkeraa kalkkia.

Kaikki suomalaiset tulevat karsiutumaan jatkokierroksilta. Lähimmäs jatkopaikkaa suomalaisista, vain lyönnin päähän, pääsi Mikko Korhonen (par/ 70-74).

”Aika erilainen päivä tänään kuin eilen, mustaa ja sumuista. Ei vaan ollenkaan lähtenyt kulkemaan, tosi vaikeaa oli koko päivän. Pelaamisessa on vielä rutiinin ja treenin puutetta havaittavissa”, Korhonen kommentoi.

Tiiltä 10 kierroksensa käynnistänyt Roope Kakko (+1/ 72-73) kamppailu jatkopaikasta viimeiselle reiälle asti. Päätösväylän birdie olisi riittänyt viemään karsinnoista kisapaikan saaneen suomalaisen jatkoon, mutta Kakko joutui taipumaan viimeisellä reiällä birkun sijasta bogiin.

Tapio Pulkkasen (+2/ 72-74) jatkohaaveet murenivat seitsemän viimeisen reiän aikana, jotka hän pelasi kolme yli.

Kalle Samooja on vielä kentällä, mutta turkulainen ei ole löytänyt kurssia kierroksen aikana. Kierroksen synkin hetki osui reiälle 18, Samoojan yhdeksännelle, jolle syntyi triplabogey.

Kun seuraavalla reiällä vielä syntyi tupla, on Samooja 10 reiän jälkeen kierrostaan seitsemän lyöntiä yli parin yhteistuloksessa +5.

Kisaa johtaa Matthew Fitzpatrick tuloksella -9.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (15 kpl)