Suomalaisilla kelpo aloitus Münchenissä - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Suomalaisilla kelpo aloitus Münchenissä

Mikko Korhonen aloitti BMW International Openin tuloksella 71. Kuva: Getty Images

Roope Kakko ja Mikko Korhonen (71) ovat avauspäivän jälkeen niukasti tuloslistan ensimmäisen kolmanneksen ulkopuolella Euroopan kiertueeseen kuuluvassa BMW International Openissa.

Suomalaiset jakavat 55. sijaa, eroa paalupaikkaa jakaviin Tanskan Lasse Jenseniin, Espanjan Rafael Cabrera-Belloon ja Englannin Daniel Gauntiin on kuusi lyöntiä.

”Oli erittäin kaksijakoinen suoritus. Ensimmäiset 12 väylää (-1) oli loistavaa lyömistä. En vaan saanut hyvistä paikoista maaleja aikaan”, Kakko sanoi.

”Loppujakso meni surkeasti, sain kuitenkin upotettua pari hyvää puttia kuppiin. Kokonaisuutta voi selkeästi parantaa perjantaina.”

Torstain kierros oli jo kahdeksas perättäinen, jonka sekä European Touria että Challenge Touria kiertävä Kakko pelasi pariin tai alle.

Korhosen päivä oli kolme birdietä ja kaksi bogia tehnyttä Kakkoa huomattavasti kirjavampi. Hänen kortistaan löytyi eaglen ja neljän birdien lisäksi viisi bogia.

”Eagle tuli ihan hyvään paikkaan alun jälkeen. Aika heikkoa lyömistä oli koko päivän, lyhyt parempi jakso oli kierroksen keskivaiheilla. Par-vitoset sain käytettyä aika hyvin. Tulokseen olen tyytyväinen tällä
suorituksella, huomenna parannetaan”, Korhonen sanoi.

Cabrera-Bello on esiintynyt viime aikoina vahvasti Euroopan kiertueella. Hän oli Irish Openissa neljäs ja Malmössä 13:s, ET:n edellisessä kisassa, Itävallassa, espanjalainen ylsi kakkoseksi.

”Olen pelannut hyvin muutaman viimeisen viikon aikana, tunne on kohdallaan”, viime vuonna toiseksi Kölnissä pelatussa Saksan kisassa sijoittunut Cabrera-Bello sanoi.

”Tänään puttasin erittäin hyvin, etenkin takaysillä. Olen ennenkin onnistunut tällä kentällä, se taisi olla 2011 tai 2012 [kyseessä oli 2010], jolloin sijoituin kolmanneksi. Minulla on täältä muitakin hyviä sijoituksia.”

”Kentän asetukset ja turnauksen ilmapiiri ovat ainutlaatuisia, ja nyt on vasta torstai. Tuntui ihan viikonlopulta, kun oli niin paljon yleisöä. Se on mukavaa, ja auttaa saamaan hengen päälle – toimi minun kohdallani tänään.”

Jensen, 30, on sijoittunut urallaan vain kerran Top 10:een Euroopan kiertueella, jonne hän sai täksi kaudeksi kategorian karsintojen kautta.

”Olen erittäin iloinen ja tyytyväinen, loistava alku tälle turnaukselle”, Jensen sanoi.

”Sitä on aina hieman innoissaan, kun tullaan tähän vaiheeseen kautta. Muutama iso turnaus on edessä, joten toivottavasti pelini on asettumassa uomiinsa, ja saan rakennettua lisää tämänpäiväisestä.”

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje