Suomalaisilla English Championshipissä takki tyhjänä - Golfpiste.com

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][16]
KilpailuaSuomalaista

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][16]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Suomalaisilla English Championshipissä takki tyhjänä

Toisen kerran peräkkäin ET:llä jatkokierroksille edenneen Tapio Pulkkasen ja caddie Riku Mattilan työt jatkuvat elokuun toiseksi viimeisellä viikolla Wales Openissa. Kuva: Getty Images

Tapio Pulkkanen oli vaisusta kisasta huolimatta tyytyväinen päästyään takaisin kisarytmiin pitkän tauon jälkeen.

English Championshipin jatkokierroksilla pelanneet Tapio Pulkkanen (-5) ja Kalle Samooja (-3) eivät tuntuneet löytäneen tarvittavaa kipinää päätöspäivän esitykseen. Molempien tulos painui neljännellä kierroksella plussan puolelle, ja sijoitus on tällä hetkellä 60:n huonommalla puolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Pulkkanen jäi ensimmäisen kerran ilman birdieä Hanbury Manorin kentän ykkösellä ja kakkosella. Etuysin birdiet syntyivät nelosella ja neljäntenä päivänä peräkkäin yhdeksännellä reiällä.

Sisääntulossa birdie-hanat olivat tiukemmalla, ainoan punaisen täplän tultua toisen kolmanneksen päätteeksi. Bogeja tuloksen 72 pelanneelle Pulkkaselle kirjattiin sunnuntaina neljä.

”Viimeinen päivä lähti aika vaikeasti liikkeelle, kun en saanut helpoilla rei’illä birdiejä. Vähän epätasaista oli peli tällä viikolla. Positiivisena voisi sanoa, että olen alkanut päästä kisarytmiin pitkän tauon jälkeen”, parhaillaan 63. sijaa jakava Pulkkanen sanoi.

”Hattu-Tapio” huilaa tulevan viikon, ja osallistuu vasta jälkimmäiseen Celtic Manor Resortissa pelattavaan turnaukseen, Wales Openiin. Pulkkasen kalenteriin on merkitty myös UK Swing -minikiertueen päättävä UK Championship, mutta tämän jälkeen hänen ohjelmastaan ei ole täyttä varmuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Kalle Samooja pelasi ensimmäiset seitsemän reikää kaksi alle, mutta kierroksen puolivälin tuntumaan osui heikko vaihe neljän bogin muodossa. 14. reiän birdie jäi päivän viimeiseksi, kunnes hän päätti turnauksensa 18:lla bogiin.

Päivästä toiseen laskevalla käyrällä pelannut Samooja käytti neljänteen kierrokseen 73 lyöntiä, ja on jaetulla 65. sijalla, kun kilpailun viimeiset ryhmät odottelevat starttiaikaansa.

Andy Sullivanilla (-21) on Englannin Hertfordshiressä pelattavassa kilpailussa viiden lyönnin etumatka Wilco Niebnaberiin ja Steven Browniin. Pohjoismaalaisista Tanskan Rasmus Hojgaard (15) jakaa neljättä sijaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)