26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista

26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Suomalaiset vahvassa vedossa laajalla rintamalla

Toni Hakula on avannut ammattilaisuransa lupaavasti. Ensi viikolla mies nähdään Kytäjällä pelattavassa Vacon Openissa.

Challenge Tourin Norwegian Challenge alkoi suomalaisittain mielenkiintoisesti. Pääsääntöisesti Yhdysvalloissa pelaava Toni Hakula teki ensimmäisellä kierroksella tuloksen -4 (68), jolla hän on kilpailussa sijalla T8 kierroksen ollessa vielä usean pelaajan osalta kesken.

Hakula tykitti kierroksen aikana seitsemän birdietä, mutta joutui taipumaan bogeyhin kolmesti.

Kisan kärkeen rynni tuloksella 64 (-8) Saksan Florian Fritsch. Lentopelosta kärsivä saksalainen osallistuu pääsääntöisesti vain niihin turnauksiin, joihin voi matkustaa autolla. CT:n rahalistalla hän on silti ennen Norja kisaa sijalla 10.

Seitsemän sijaa Hakulan alapuolelta tuloslistalta löytyy Tapio Pulkkanen. Kotkalainen pelasi kierroksensa 69 lyönnillä (-3). Kilpailun kolmas suomalainen, Peter Erofejeff on tuloksella par (72) sijalla T68.

Nuutiselta vahva startti ammattilaisena

Sanna Nuutisen ensimmäinen kierros ammattilaisena Tukholmassa pelattavassa LETAS-kiertueen Ingaro Ladies Openissa tuotti tuloksen par (70). Kierroksella syntyi neljä birdietä ja neljä bogeya.

Kun vähän yli puolet kilpailijoista on pelannut kierroksensa loppuun, on Nuutinen kilpailussa toisena. Piikkipaikan otti isäntämaan Cajsa Persson tuloksella -4 (66).

Myös kisan muut suomalaiset, Annika Nykänen ja Linda Henriksson onnistuivat kohtuullisesti. Henriksson on tuloksella +5 (75) sijalla T25 ja Nykänen tuloksella +6 (76) sijalla T33.

Ecco Tourin Isaberg Openissa Antti Ahokas pelasi avauspäivänä tuloksen -3 (69), joka oikeuttaa jaettuun seitsemänteen sijaan. Kisaa johtaa tuloksella -5 Ruotsin Björn Petterson.

Kisan muut suomalaiset ovat vasta aloittelemassa päivän urakkaansa. Sebastian Lindman on kolme reiän jälkeen tuloksessa +1. Oliver Lindellin (am) ja Mika Brunoun kierros on vasta alkamassa.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje