15.–22.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][17]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Suomalaiset Kiinan CT-kisan jatkokierroksille – Kakko: ”Näen aineksia isolle nousulle”

Roope Kakko uhkuu kovaa taistelutahtoa jatkokierrosten alla.

Viikonlopun vahvalla esityksellä on tarjolla vielä korkeita sijoituksia tärkeässä kilpailussa.

Oliver Lindell ja Roope Kakko pelaavat Hainanin saarella Kiinassa meneillään olevan Challenge Tourin kilpailun jatkokierroksilla. Kaksikko ei yltänyt perjantaina aivan avauspäivän kaltaisiin esityksiin, mutta viikonlopun ryhdikkäällä pelillä on mahdollisuus saalistaa vielä kasapäin tärkeitä ranking-pisteitä.

Lindell (-2) käytti toiseen kierrokseen 72 lyöntiä. Hän tehtaili päivän mittaan viisi birdieä ja yhtä monta bogia. Lindell jakaa 22. sijaa, kun perjantain viimeiset ryhmät ovat päättämässä kierroksen ensimmäistä kolmannesta.

Vajaat 20 sijaa alempana oleva Kakko (T40) on kaksi lyöntiä Lindelliä perässä. Hän värkkäsi perjantaina yhtä monta bogia kuin porvoolainen, mutta birdiejä tuli Sanya Luhuitou Golf Clubin kentällä yksi vähemmän.

Ensimmäiset cut-rajan alapuolella olevat pelaajat ovat kahden lyönnin päässä, joten Kakon jatkopaikka ei ole uhattuna.

”Peli on vahvassa kunnossa, mutta en valitettavasti saanut sitä ulos kahden ekan päivän aikana. Hirveä läjä helppoja virheitä ja niistä bogeja korttiin”, Kakko sanoi.

”Näen kyllä aineksia isolle nousulle viikonloppuna. Pitää vain ottaa helpot virheet pois kortista ja muuten jatkaa samaan malliin. Siellä on ihan hyvät saumat painaa alaskin, kun saa pelin rullaamaan.”

Palkintoarvoltaan 350 000 dollarin Hainan Openin kärkipaikkaa jakaa neljä pelaajaa tilanteessa seitsemän alle. Heistä Ranskan Robin Roussel ja Englannin Matthew Jordan ovat jo sinetöineet korttinsa Euroopan kiertueelle kaudeksi 2020.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje