Suomalaiset hyytyivät Ranskassa - Golfpiste.com

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista
Amatöörigolf - Kilpagolf

Suomalaiset hyytyivät Ranskassa

Krista Bakker aloitti vahvasti Ranskan avoimissa. Kuva Anzel Oy

Finaalipäivä, 36 reikää:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Morfontainen kentällä ahkeroitiin sunnuntaina 38 pelaajan voimin kaksi kierrosta naisten Ranskan avoimissa.

Mathilda Cappeliez– Ranskasta oli sitkein ja voitti tuloksella 281, Tanskan Madsten Koertz taipui hopealle vasta uusinnan kautta.

Kolmena ensimmäisenä päivänä hyvin kärkitaistoissa olleet Krista Bakker ( 289) ja Karina Kukkonen (290) hyytyivät kahdeksan ja yhdeksän lyönnin päähän. Sijaluvut olivat 11 ja 13. Marika Vossin tulos oli 293, Jenna Mäihäniemen 297.

Karina Kukkonen omaa kauden viimeisen Euroopassa pelattavan naisten arvokisan voittoon hyvät mahdollisuudet. Taustalla <a href=Minea Blomqvist-Kakko." src="/wp-content/uploads/2013/10/13070907573484.jpg" width="505">

Karina Kukkonen omaa kauden viimeisen Euroopassa pelattavan naisten arvokisan voittoon hyvät mahdollisuudet. Taustalla Minea Blomqvist-Kakko.

2.pv

Ranskan Chloé Salort ja Mathilda Cappeliez johtavat kotimaansa avointa amatöörien mestaruuskisaa yhteistuloksella 139.

Avauspäivän jälkeen kisan johdossa ollut Krista Bakker ( 67-76) putosi jaetulle viidennelle sijalle, jossa on myös Karina Kukkonen (70-73). Marika Voss (72-72) omaa hänkin kaikki mahdollisuudet jopa voittoon, sillä sunnuntaina pelataan kaksi kierrosta.

Jenna Mäihäniemellä ( 75-72) on eroa kärkeen kahdeksan lyöntiä, Oona Vartiainen on 96 pelaajan joukossa 41. tuloksin 75-74.

Teemu Tyry

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Krista Bakker jatkaa vahvaa virettään Ranskan avoimissa mestaruuskilpailuissa. EM- ja MM-mitaleja kahminut nuori lupaus ei sortunut avauskierroksella virheisiin: 5 birkkua ja 13 paria toivat jaetun ykköstilan.

Kisaan osallistuu kaikkiaan viisi suomalaista pelaajaa ja siniristilippu liehuu vahvasti. Karina Kukkonen upotti neljä birdietä, mutta kahden bogin myötä kierrostulos oli 70 (-2) ja päivä päättyi jaettuun kolmanteen sijaan.

Marika Voss pelasi pariin ja on kärkeä viisi lyöntiä jäljessä. Oona Vartiainen ja Jenna Mäihäniemi ovat tulokserssa +3, ja taistelevat tiukasti jatkopaikasta, kun muutama pelaaja on vielä kierroksellaan.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

  • JustJoo .fi says:

    Olipa taas yllätys — ensin päästään hyville sijoille eikä pää kestä paineita.. Sellaista se on paikallinen ns. kilpapelaaminen- myös muissa lajeissa nykyisin. Valmentajat ja liiton johto vaihtoon niin kyllä homma alkaa pelittää. Samaa menetelmää käytetään lätkässä ja maailman huippujalkapallossakin.