Suomalaiset hyvissä asemissa sateen piinaamassa South African Women’s Openissa - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Suomalaiset hyvissä asemissa sateen piinaamassa South African Women's Openissa

Minea Blomqvist-Kakko selviää huomenna 18 reiällä, moni kilpakumppani joutuu urakoimaan huomisen kierroksensa lisäksi myös tänään kesken jääneen kierroksensa loppuun. Kuva: Getty Images.

Naisten Euroopan kiertueen osakilpailu Etelä-Afrikassa alkoi torstaina takkuillen. Kierros oli pitkään keskeytettynä rankan sateen takia ja lopulta järjestäjät päättivät jatkaa kilpailua vasta perjantaiaamuna kello 6.30.

Moni pelaajista ei ehtinytkään saattaa ensimmäistä kierrostaan valmiiksi vielä torstaina.
Suomalaisista vain ensimmäisten joukossa startannut Minea Blomqvist-Kakko ehti hoitaa oman urakkansa läpi. Minni lähtee huomiseen tuloksesta kaksi yli parin (74). Hän teki tänään yhden birdien ja kolme bogia.

Tuloslistalla Minnin sijoitus on T53. Tasaisessa kilpailussa parin lyönnin kiri riittää kuitenkin nostamaan hänet jo 20 parhaan joukkoon.

Krista Bakker ehti pelata vain kuusi reikää. Ne hän selvitti tyylikkäästi yksi alle parin. Kisan kolmas suomalainen Elina Nummenpää on yhdeksän pelatun reiän jälkeen tuloksessa par.

Kisan kärjessä on ovat Rebecca Hudson, Steffi Kirchmayr, Charley Hull ja Beth Allen, jotka kaikki pelasivat tuloksen kolme alle. Kaksi ensimmäistä on pelannut täyden kierroksen, Hull 10 ja Allen yhdeksän reikää.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)

  • Kai says:

    .. nimittäin minea b:n ura. valitettavasti.

  • Night walker says:

    Ikäviä totuuksia ja muutama mukava uutinen jo tässä vaiheessa kisaa: 1. Bakkerille ja Nummenpäälle toivotamme onnea ja menestystä karsintoihin. Nyt on kärki jo liian kaukana… varsinkin tuolla pelillä. 2. Antakaamme vielä Minealle mahdollisuus, hänellä on kisoja vielä jäljellä, toki nykyisellä pelillä karsinnat kutsuvat. Pari LETAS vuotta voisi jopa tehdä terää ”uralle” herätyksen muodossa, mikäli LET-karsinnat menee reisille. 3. Nostakaamme hattua uudelle naisgolfin kuningattarelle, Noora Tammiselle. Hän on myös WR suomikärki ja vahvasti Rion koneessa kiinni.