Stefani vältti virheet - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Stefani vältti virheet

Shawn Stefani oli torstaina mies paikallaan. Kuva: All Over Press

Kiertuetulokas Shawn Stefani säväytti PGA Tourilla, pelaamalla Tampa Bay Championshipin ensimmäisellä kierroksella tuloksen 65 lyöntiä. Yleisö sai jännittää viimeiselle reiälle asti, selvittääkö Stefani päivän urakkansa ilman bogeja. Stefanilla oli 18. viheriöllä 1,5-metrinen par-putti, jonka hän upotti vaivattomasti. Toisena oleva Brian Harman on yllättäjää kaksi lyöntiä jäljessä.

”Pelastin up-and-downilla pari huonompaa lyöntiä sisääntulossa ja upotin muutaman putin”, Stefani sanoi. ”Kaiken kaikkiaan loistava päivä, odotan innolla huomista.”

Monet pitävät Innisbrook Resortin Copperfield-kenttää Floridan parhaana, joten Stefanin bogitonta kierrosta voi pitää kovana suorituksena. Avauskierroksen keskiarvo oli yli kaksi lyöntiä parin huonommalla puolella. 25 pelaajaa alitti torstaina parin ja 13 pelaajaa 70 lyönnin rajan.

Tag Ridings, Brendan Steele ja Harris English ovat kolme lyöntiä Stefania jäljessä.

Maailmanlistalla sijalla 49 olevan Geoff Ogilvyn on säilytettävä paikkansa 50 joukossa seuraavan kolmen viikon ajan, jotta pääsy US Mastersiin toteutuisi. Kokonaan australialaisessa (Adam Scott ja Jason Day) ryhmässä pelannut Ogilvy jakaa kisassa kuudetta sijaa tuloksellaan 69. Scott ja Day saivat avauspäivänä tuloksekseen 70 lyöntiä.

Sama tulos oli myös turnauksen voittoa puolustavalla Luke Donaldilla.

Stefani oli viime kaudella Web.com Tourin tienestilistalla 16:s, ja lunasti pelioikeuden pääkiertueelle. PGA Tourilla pelattavat kentät ovat hänelle uusi kokemus, mutta muutamat tulokkaat ovat näyttäneet Stefanille mallia.

Russell Henley voitti Sony Openin ja toinen tulokas Scott Langley pelasi hänen kanssaan viimeisessä ryhmässä finaalikierroksella. Myös kolme muuta tulokasta – Brad Fritsch, James Hahn ja Luke Guthrie – ovat pelanneet tällä kaudella PGA Tourin kisan johtopallossa.

Lähde: PGA Tour

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje