19.9.–26.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][14]
KilpailuaSuomalaista

19.9.–26.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][14]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Slattery kuskin paikalle – Erofejeff vaisuna

Peter Erofejeff oli aseeton Russian Openin kolmantena päivänä. Kuva: Getty Images

Ainoana suomalaisena Moskovan ET-kisan jatkokierroksille päässyt Peter Erofejeff (+3) ei yltänyt toiseen hyvään peräkkäiseen pelipäivään Skolkovo Golf Clubin kentällä. Perjantaina päivän kovinta tulosta sivunnut Erofejeff tarvitsi kolmanteen kierrokseensa 77 lyöntiä, ja putosi sijalle 62.

Erofejeffin kierros oli varsin värikäs. Neljän birdien ohella hänen korttiinsa merkittiin viisi bogia, yksi tupla ja yksi tripla.

Sateen vuoksi yli puolitoista tuntia keskeytyksissä olleen Russian Openin johtoon siirtyi Lee Slattery (-13). Britillä on kahden lyönnin etumatka Skotlannin Craig Lee’hen ja Argentiinan Estanislao Goyaan.

Slattery odotti lauantaina innolla kisan viimeistä kierrosta. ”Tilanne hyvin samankaltainen kuin edellisessä voitossani. Johdin silloinkin kahdella lyönnillä ennen päätöspäivää”, hän sanoi.

”Tämä on vanha klisee, mutta aion edetä huomenna lyönti kerrallaan.”

Neljäntenä olevan David Horseyn kanssa päivän parasta (66) tulosta sivunnut Lee oli hyvillään 54 reiän jälkeisiin asemiinsa.

”Olen tyytyväinen viisi alle –tulokseen. Jos sitä olisi tarjottu minulle ennen kierrosta, olisin lyönyt heti kättä päälle”, skotlantilainen sanoi.

”Sää oli ankara aamun ensimmäisille ryhmille, joten meillä myöhemmin startanneilla oli onnea. Lähdin vasta hotellista, kun peli oli keskeytetty, joten minun ei tarvinnut valmistautua rangella sateessa.”

Ruotsin Oskar Henningsson (-9) nousi parhaana pohjoismaalaisena jaetulle viidennelle tilalle kisan puolivälissä kärjessä olleen Bradley Dredgen kanssa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje