23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][40]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Sanna Nuutinen paras suomalainen Sotogranden LET-kilpailussa

Sanna Nuutinen pelasi viikonvaihteessa hyvän kilpailun. Kuva: Tristan Jones/LET

Helsinkiläinen otti kauden kovimman sijoituksensa naisten pääkiertueella.

Sanna Nuutinen (+7) päätyi sijalle 31, Sotogranden kentällä Espanjassa pelatussa Ladies European Tourin kilpailussa. Hän käytti neljänteen kierrokseen 74 lyöntiä, kirjaten sunnuntaina kaksi birdieä ja neljä bogia. Molemmat birdiet syntyivät osuvasti kierroksen loppuun.

Kauden parhaan sijoituksensa LET:llä ottanut Nuutinen on pelannut tänä vuonna kuusi turnausta pääkiertueella. Näistä yksi on tuonut 45. sijan ja neljä on päättynyt karsiutumiseen.

Lyönnillä Nuutiselle hävinnyt Noora Komulainen (+8) pelasi päätöspäivänä niin ikään tuloksen 74. Kirjava kortti käsitti yhden eaglen ohella yhden birdien ja viisi bogia. Kierroksen värikkäimmistä tapahtumista suuri osa osui seitsemän viimeisen reiän jaksoon.

Celine Herbin tuuletti Sotograndessa uransa toista LET-voittoa. Kuva: Tristan Jones/LET

Krista Bakker, Niina Liias, Elina Nummenpää ja Ursula Wikström karsiutuivat.

La Reserva de Sotogrande Invitational -kilpailussa pelin ratkaisi 18. reiän birdiellä edukseen Ranskan Celine Herbin (-6). Saksan Esther Henseleit (-5) oli kakkonen.

Pohjoismaalaisista top 10:een ylsivät ruotsalaiset Caroline Hedwall (-2/T3) ja Daniela Holmqvist (-1/T6) sekä norjalaiset Tonje Daffinrud ja Marianne Skarpnord (+1/T0).

Suomalaisista LET:n rankingissa parhaana jatkaa 25:ntenä oleva Wikström. Komulainen on kahdeksan sijaa alempana. Johdossa on Espanjan Nuria Iturrios.

Lue seuraavaksi: Komulainen ja Nuutinen jatkoon LET-kiertueella

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje