Sanna Nuutinen löysi isomman vaihteen koneestaan – taistelee top-10 sijoituksesta - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Sanna Nuutinen löysi isomman vaihteen koneestaan – taistelee top-10 sijoituksesta

Nuutisella on mahdollisuudet nousta pistelistalla 30 joukkoon. Kuva: Tristan Jones/LET

Nuutisella on päätöspäivänä mainio tilaisuus vankistaa asemiaan pistelistalla.

Naisten Euroopan kiertueen kolmanneksi viimeistä kilpailua pelataan Intiassa New Delhin lähettyvillä. Viikonlopulle selvinneestä suomalaisnelikosta Sanna Nuutinen esitti parhaita otteita ammattilaisgolfiin kuuluvana ”moving daynä”.

Kotimaassa Keimola Golfia edustava Nuutinen teki lauantaina viisi birdieä, joista neljä kentän takaysillä. Birdieiden lisäksi korttiin merkattiin kolme bogeya kierrostuloksen ollessa siten kaksi alle parin. Hyvän kierroksensa ansiosta Nuutinen nousi mukavasti tuloslistalla. Päivän päätteeksi hän harppasi 13 pykälää sijalle 14, kierroksen ollessa vielä kesken joidenkin pelaajien osalta.

Nuutinen on LET:n pistelistalla sijalla 32. Sunnuntaina hänellä on erinomaiset mahdollisuudet nousta vielä korkeammalle. Viikko sitten Nuutinen oli Espanjassa komeasti kolmas, joten aivan lähihistoriasta löytyy positiivista kokemusta kisan päätöspäivän painetilanteessa pelaamisesta.

”Hyvää tasaista lyömistä tänään. Annoin itselleni tasaisesti birdiemahdollisuuksia. Vaikeimmille väylille ja lipunpaikoille maltoin pelata konservatiivisesti. Vähän semmoinen kenttä, että ei halua missata vääriin paikkoihin. Nyt vielä pienet treenit iltapäivään ja huomenna uusiksi”, Nuutinen kertoi Intiasta.

Noora Komulainen ei yltänyt eilisen kaltaiseen suoritukseen, jolloin hän kiersi kentän kolme alle parin. Lauantaina Komulaisen korttiin merkittiin parien lisäksi kaksi bogeya. Hän tippui tuloslistalla yhdeksän sijaa alaspäin jakamaan 20:tta paikkaa.

Elina Nummenpää pelasi paremmin kuin kahtena edellisenä päivänä kiertäen kentän pariin. Hän on tuloslitalla sijalla 47.

Ursula Wikströmillä ei ollut paras päivänsä. Kiertueen kokenein suomalainen pelasi harmillisen 81 lyönnin kierroksen ja putosi koko joukon hännille.

Kisaa johdossa painelee Englannin Meghan MacLaren. Hänen kannoillaan kahden lyönnin päässä ovat Christine Wolf ja Marianne Skarpnord. Kaikilla heillä on vielä kolmannen päivän viimeiset reiät pelaamatta.

Nuutisella on matkaa kymmenen joukkoon vain yksi lyönti ja top-5:een neljä lyöntiä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje