Sanna Nuutinen askeleen lähempänä LET:n bonuspottia - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Sanna Nuutinen askeleen lähempänä LET:n bonuspottia

Sanna Nuutinen aloitti LET:n finaalikilpailun tuloksella 73. Kuva: Tristan Jones/LET

Rankingin kolmannesta sijasta taisteleva Nuutinen piti finaalin avauspäivänä pahimmat kilpakumppanit takanaan.

Sanna Nuutinen käytti Marbellassa Los Naranjos Golf Clubilla alkaneen LET-finaalin ensimmäiseen kierrokseen 73 lyöntiä. Nuutinen jakaa kisassa yksi yli -tuloksellaan 22. sijaa. Eroa kärkeen on neljä lyöntiä.

”Vähän oli tuulista tänään. Löin hyvin tiiltä, mutta rautoja pitäisi saada lähemmäs, jotta tulisi enemmän birkkuja. Kentässä ja etenkin griineissä riittää haastetta, kertoohan sen tulostasokin”, Nuutinen sanoi.

Yhden birdien ja kaksi bogia tehnyt Nuutinen taistelee Andalucia Costa de Sol Open de España -kilpailussa uransa kovimmasta ranking-sijoituksesta. Helsinkiläinen on kokonaispisteissä kolmantena, ja tämän sijan säilyttäessään hän pääsee osalliseksi rankingin top 3:lle jaettavasta kiertueen bonuspotista.

Nuutisen voivat kokonaiskisan kärkikolmikosta pudottaa vielä Australian Stephanie Kyriacou sekä Saksan Olivia Cowan, molemmat ovat kuitenkin avauskierroksen jälkeen Nuutisen takana. Kyriacou (T28) pelasi torstaina tuloksen 74 ja Cowan (T48) tarvitsi kierroksellaan kaksi lyöntiä enemmän.

Paras suomalainen ensimmäisenä päivänä oli Ursula Wikström, joka on kaksi birdieä ja kaksi bogia sisältäneellä 72 (par) lyönnin kierroksellaan jaetulla 13. tilalla.

Muut suomalaiset:

T39. Krista Bakker, 75 (+3)
T67. Tiia Koivisto, 79 (+7)

Avauspäivänä ei tuloksilla juhlittu. Belgian Manon De Roey, Ranskan Anne-Lise Caudal sekä Espanjan Fatima Fernandez Cano olivat ainoat 70 lyönnin rajan alittajat.

Ladies European Tourin 600 000 euron finaaliturnauksessa on mukana 72 pelaajaa.

Lue seuraavaksi: Sanna Nuutinen todellisessa tähtiryhmässä LET-finaalin avauskierrokselle

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje