[6][5]
Asian Tour - Kilpagolf

Samooja terävänä Kambodzhassa

Kalle Samooja meni Kambodzhan kisassa vaivatta jatkoon.

<a href=Kalle Samooja meni Kambodzhan kisassa vaivatta jatkoon. Kuva: VeVe Media" src="/wp-content/uploads/2012/03/12031513315131.jpg" width="505">

Kalle Samooja meni Kambodzhan kisassa vaivatta jatkoon. Kuva: VeVe Media

Kalle Samoojan toinen kierros Kambodzhan AT-turnauksessa oli vakuuttava. Hän pelasi torstaina tuloksen 69 kohennellen avauspäivän sijoitustaan 20 pykälällä. Samooja (-3) on turnauksen puolivälissä jaetulla 27. tilalla yhdessä 14 muun pelaajan kanssa. Samassa kolme alle tilanteessa ovat mm. kisan voittajasuosikkeihin lukeutuvat Mardan Mamat, Siddikur sekä ThawornWiratchant.

Samooja teki torstain kierroksellaan kuusi birdietä ja kolme bogia. Avauspäivään verrattuna hän pystyi niukasti parantamaan putti- ja GIR-tilastojaan, mutta väyläosumia (7) oli nyt neljä vähemmän kuin keskiviikkona.

Toinen Kambodzhan turnauksessa mukana oleva suomalainen Jaakko Mäkitalo (par) ei selvittänyt cut-rajaa. Mäkitalo oli vielä ennen viimeistä reikää menossa jatkokierroksille, mutta 18:lla tullut tuplabogi osui pahaan paikkaan: alastarolaisen 36 reiän tulokseen jäi yksi lyönti liikaa. Pienenä lohtuna kuitenkin, Mäkitalo pystyi parantamaan ensimmäisen kierroksen tulostaan (74) neljällä lyönnillä.

Cambodian Classicin kärkipaikkaa jakavat tuloksellaan -11 Thaimaan Chinnarat Phadungsil ja Korean Hyung-sung Kim. Irlannin Niall Turner on heistä lyönnin päässä.