- Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[0][0]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Samooja ja Pulkkanen jatkavat viikonlopun kierroksille Dubaissa, Korhonen vielä kentällä

Kalle Samoja ei ollut torstain kaltaisessa iskussa, mutta pääsee silti hyvistä asemista kahdelle jälkimmäiselle kierrokselle. Kuva: Getty Images.

Myös Mikko Korhonen on etenemässä jatkoon kisassa, jossa moni nimiieskin tehtailee isoja kierrostuloksia.

Kalle Samooja (-1) ja Tapio Pulkkanen (+2) tulevat etenemään jatkokierroksille Emirates Golf Clubin Majlis-kentällä pelattavassa Euroopan kiertueen Dubai Desert Classic -kilpailussa. Samooja on kahden pelaamansa kierroksen jälkeen kilpailussa sijalla 25 ja Pulkkanen sijalla 57. Sijoitukset tulevat elämään iltapäivän aikana, sillä osa pelaajista on yhä kentällä, mutta edes Pulkkasen jatkopaikka ei todennäköisesti enää ole uhattuna.

Samooja teki perjantaina tuloksen 74 (+2). Turkulainen kirjasi kaksi birdieä ja neljä bogia.

”Tylsä ehkä kuvaa päivää parhaiten. Näin siskonikin peliä kuvaili”, Samooja naurahti.

”Tiiltä parketille ihan hyvää suorittamista ja tasaista menoa, mutta pallo oli turhan iso näihin reikiin. Otetaan posit mukaan ja jatketaan nakuttelua kohti reikää. Kyllä se sieltä vielä alkaa kolisemaan”, hän arvioi.

Pulkkasen kierrostulos oli lyönnin parempi, 73, ja kortista löytyi kahden birdien lisäksi yksi tupla ja yksi bogey.

Perjantaina tuuli ei ollut enää niin navakkaa kuin ensimmäisenä pelipäivänä, mutta tulostaso vaikeaksi viritetyllä kentällä pysyi maltillisena. Kisan kärjessä on Eddie Pepperell tuloksella -8. Vastaavasti moni nimimies on kahden kierroksen jälkeen yhtä monta lyöntiä yli parin ja alle parin on ainoastaan 31 pelaajaa.

Mikko Korhonen starttasi kentälle iltapäivällä. Hän on kahdeksan pelaamansa reiän jälkeen kierrostaan yksi alle yhteistuloksessa +1. Tässä vaiheessa näyttää siltä, että viime vuoden tapaan koko suomalaiskolmikko on etenemässä jatkokierroksille karsiuduttuaan viikko aiemmin Abu Dhabissa. Korhosen kohtalo selviää kuitenkin vasta alkuiltapäivästä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (5 kpl)

 • Gripper says:

  Loistavaa pojat. Viikon takaiset hieman negatiiviseen ajatteluun taipuvat asiantuntijat ovat hiljentyneet, ja pysyvästi sanon minä !

 • MP-33 says:

  Hienosti kaikki jatkoon. Kentän viritys oli todella vaikea. Nyt ei tainnut olla huippuvalmentajaa vetämässä viimeistelyleiriä. Hyvä.

 • Hoylake says:

  Olisikohan harkinnan arvoista pestata valmentaja ruotsista. Lätkässäkin kävi niin että ketsuppipullo aukesi Curren myötä. Tänäänkin naapurin kolmikko (Karlsson Stenson Björk) kyykytti edelleen meidän ykkösketjua.Swe 9 alle Fin 2 yli. Voisihan tässä ainakin parantaa ja sitä kautta kärki sijoitukset olisivat lähempänä.

 • Range says:

  MP-33, kyllä se huippuvalmentaja taitaa olla siellä, sillä GoGolf tiesi kertoa Kim Koivusta:

  ”Torstai-iltana Kim matkusti Dubaihin. Loppuviikko sujuu harjoitellessa Els Clubilla yhdessä Timo Rauhalan kanssa. Sen jälkeen lento Johannesburgiin, jossa käynnistyy uusi kausi torstaina.”

  ”Ollaan Timon kanssa keskitytty samoihin asioihin kuin alussa. Pyritään saamaan kroppaan paremmat pidot. Mikään ei oikeastaan ole muuttunut.”

  Kyllä kai se huippuvalmentaja jotain oikein tekee, koska kaikkien noiden meidän huippujen kanssa tekee yhteistyötä?

 • Bunkkeripete says:

  Hoylake: ”Tänäänkin naapurin kolmikko (Karlsson Stenson Björk) klyykytti edelleen meidän ykkösketjua. SWE 9 alle Fin 2 yli.”
  Äkkiä tuolla näyttää voimasuhteet muuttuvan. Tänään eli seuraavana päivänä Suomen kolmikko kyykytti Ruotsin ykkösketjua. FIN 6 alle SWE 7 yli.