Sami Välimäki liittyy Iivo Niskasen ja Kalle Rovanperän kanssa samaan manageritiimiin - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][3]
KilpailuaSuomalaista

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][3]
KilpailuaSuomalaista
DP World Tour - Kilpagolf

Sami Välimäki liittyy Iivo Niskasen ja Kalle Rovanperän kanssa samaan manageritiimiin

Sami Välimäki on solminut monivuotisen edustussopimuksen TMG Management Oy:n kanssa. TMG Management on Helsingissä 2022 perustettu urheilu- ja vaikuttajamarkkinoinnin yritys, jonka asiakkaita ovat myös hiihdon kolminkertainen olympiakultamitalisti Iivo Niskanen ja rallin tuore maailmanmestari Kalle Rovanperä.

Sami Välimäki on innoissaan yhteistyöstä.

”Olen kaivannut TMG:n tasoista toimijaa taustalleni jo pitkään. Sain vahvat suositukset Miro Rouskusta ja vakuutuin hänen visiostaan ja tavastaan työskennellä jo ensi tapaamisella”, Välimäki kertoo.

Välimäki on rakentanut uutta nousua ja tehnyt muutoksia myös taustatiimissään vaihtamalla mm. valmentajaa. Vaikean alkukauden jälkeen vire onkin jo ollut nouseva.

”Selkeä tavoitteeni on pelata taas DB World Tourin kisavoitoista ja rankingin kärkisijoista. Olen todella innoissani tulevaisuudesta ja pääsystä samaan tiimiin Rovanperän ja Niskasen kanssa”, rallifaniksikin tunnustautuva Välimäki kertoo.

Vuonna 2020 Välimäki nousi raketin lailla kansainvälisen golfin huipulle voittamalla silloisen European Tourin eli nykyisen DP World Tourin Oman Openin. Hänet myös valittiin kiertueella vuoden tulokkaaksi.

”On mahtavaa saada Sami mukaan TMG Managementin jengiin. Haastavan viime vuoden ja kuluneen kesän valmentajavaihdoksen jälkeen hän on palaamassa taas omalle tasolleen, eli Tourin huipulle. Sami on lyhyessä ajassa tehnyt suuren vaikutuksen minuun. Olen vakuuttunut, että hän tulee tekemään menestyksekkään uran, joka on vasta alussa”, TMG Management Oy:n toimitusjohtaja Miro Rousku kertoo.

”Me teemme töitä laatu ennen määrää lähestymisellä ja Sami on yksi niistä suomalaisurheilijoista, joka istuu TMGn strategiaan. Tulemme keskittymään Samin kumppani- ja mediasisältöjen vahvistamiseen. Nämä yhdistettynä Samin kaltaiseen nousevaan kansainväliseen urheilijaan, tarjoaa yrityksille verrattoman alustan markkinointiviestintään ja mahdollisuuden pitkäjänteiseen tuloksekkaaseen yhteistyöhön golfin saralla”, Rousku lisää.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje