Sami Välimäki iski taas eaglen par-nelosella, ja kiri mukaan jatkokierroksille - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
DP World Tour - Kilpagolf

Sami Välimäki iski taas eaglen par-nelosella, ja kiri mukaan jatkokierroksille

Sami Välimäki pelasi torstaina pitkissä lahkeissa, mutta siirtyi perjantaina sortseihin, jotka poikkeuksellisesti sallitaan kilpailussa. Kuva: Getty Images.

Sami Välimäki teki melkoisen tempun torstaina iskemällä eaglen par-nelosella. Perjantaina Välimäki näytti, että kyse ei ollut pelkästä tuurista, sillä hän teki tempun toistamiseen. Torstaina väylä oli kentän neljäs, perjantaina kuudes.

Profiililtaan reiät ovat hyvin erilaisia. Nelonen on peräti 431 metriä pitkä monsteri, kuutonen taas vain 284-metrinen päälle draivattava par-nelonen. Väylällä on tehtiin perjantaina kaikkiaan kymmenkunta eaglea.

”Tänään löin draivin neljään metriin ja siitä putti sisään”, hän kertoi.

Eagle syntyi Välimäen kierroksen 15:nnellä reiällä. Ennen onnistumista hän oli kierrostaan yksi alle, mutta eagle riitti lopulta nostamaan suomalaisen mukaan kilpailun jatkokierroksille.

Kierrostulos oli lopulta perjantaina siis 69 (-3). Välimäen yhteistuloksensa on -1, joka oli myös kisan cut-raja. Välimäki jakaa sijaa 67, kun kaikkiaan 76 pelaaja eteni viikonlopun kierroksille

Leopard Creekin kentällä Etelä-Afrikan Malelanessa tulostaso on ollut vähintäänkin kirjava. Siinä missä kärki painelee jo kymmenen alle parin, on tuloslistan pohjalla toistakymmentä pelaajaa jäänyt heistä jo kaksikymmentä lyöntiä kahden kierroksen aikana. Heikoin tulos kahden kierroksen jälkeen on +17.

Artikkelia on päivitetty kello 20.20

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)