Ruutu televisioi Finnish Tourin avauskilpailun - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
Finnish Tour - Kilpagolf

Ruutu televisioi Finnish Tourin avauskilpailun

Sanna Nuutinen on yksi naisten sarjan ennakkosuosikeista. Kuva: Tristan Jones/LET

Nimekkäitä kotimaisia pelaajia houkuttelevan Hill Siden Golfin kilpailun tapahtumia voi seurata Ruutu+-tilauksella.

Ensi viikolla pelattava Audi Finnish PGA Tourin kauden avauskilpailu kokoaa Vihdin Hill Side Golfiin pitkän listan kotimaista parhaimmistoa.

Finnish Tour I -kilpailun toista ja kolmatta kierrosta on mahdollista seurata myös televisiosta, sillä Ruutu-palvelu välittää turnauksesta suoria lähetyksiä 6. ja 7. kesäkuuta.

Kun kansainväliset kiertueet pysyttelevät edelleen tauolla, ovat monet suomalaiset eturivin golfarit halunneet lähteä Vihtiin hakemaan kaivattua kilpailutuntumaa. Hill Sidessä suurimpana vetonaulana nähdäänkin tuore European Tour -voittaja Sami Välimäki.

Muita miesten kisan suurimpia menestyssuosikkeja ovat muun muassa Roope Kakko, Janne Kaske ja Oliver Lindell. Ladies European Tourin pelaajista ensi viikon perjantaina alkavaan kisaan starttaavat Tiia Koivisto, Noora Komulainen, Sanna Nuutinen ja Ursula Wikström.

”Tämä on hieno mahdollisuus tukea suomalaista kilpagolfia ja tarjota kaivattua urheiluviihdettä uusille potentiaalisille golfin harrastajille. Parhaiden naispelaajien mukaan saaminen oli myös tärkeä tavoitteemme”, sanoo Suomen Golfliitossa lajimarkkinoinnista vastaava Kimmo Rantamäki.

Ruudusta voi katsoa jälkeenpäin myös osakilpailun tallenteet ja koostelähetyksen koko viikonlopusta. Hill Side Golfin turnaus on katsottavissa Ruutu+-tilauksella.

Kilpailussa on jaossa yhteensä 15 000 euron palkintopotti, mistä naisten sarjan osuus on 5000 euroa. Hill Siden turnaukseen pidetään tulevana sunnuntaina myös erillinen karsinta, johon on tähän asti ilmoittautunut 27 pelaajaa. Karsintojen kautta itse pääkilpailuun pääsee neljä miestä ja kaksi naista. Kauden avauskisassa on paikka yhteensä 156 pelaajalle.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje