16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista

16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
DP World Tour - Kilpagolf

Ruuska jatkaa European Openissa top 10:ssä – Korhonen taisteli viikonlopun kierroksille

Mikko Korhonen eteni parin lyönnin turvin jatkoon Hampurissa. Kuva: Getty Images

Mikko Korhonen on osoittanut yli vuoden tauosta huolimatta pelin olevan tallessa.

Saksan Hampurissa pelattava DP World Tourin kilpailu on kärsinyt viivytyksistä. Torstaina odoteltiin sumun hälvenemistä ja perjantaina kova sade aiheutti lähtöjen siirtymisen useilla tunneilla.

Kilpailussa neljäntenä avauspäivän jälkeen ollut Lauri Ruuska (-5) ennätti pelata kierrostaan 13 reikää, kunnes Green Eagle -kentän ylle laskeutunut hämärä keskeytti päivän pelitapahtumat European Openissa.

Kymmenettä sijaa jakava Ruuska oli kierrostaan keskeytyshetkellä yksi alle. Hän jatkaa peliään lauantaiaamuna 14. (kentän 5.) reiän viheriöltä edessään noin metrin pituinen bogey-putti.

Hyvin taistelin tänään, ei ollut helppoa.

Mikko Korhonen on kahden päivän jälkeen jaetulla 38. sijalla. Hän pelasi perjantaina tuloksen 72, ja siirtyi kokonaistilanteeseen -1.

”Erittäin kiva pelata viikonloppuna! Hyvin taistelin tänään, ei ollut helppoa. Kenttä pelaa tosi pitkänä, märät väylät ovat ihan tikkataulut”, Korhonen luonnehti.

Kilpailu on Korhoselle, 43, vasta toinen yli vuoden mittaisen kilpailutauon jälkeen.

”Aika fyysinen päivä muutenkin tänään. Viiden tunnin unet kerkesin ottaa, ja aamulla kentälle kello 05.15. Sitten täällä selvisi, että kenttä tulvii. Neljä tuntia istuskelua siihen vielä ennen kuin päästiin askiin. Takaysillä alkoi tuntumaan kyllä kropassa.”

European Openin kärkipaikan on ottanut Laurie Canter (-12). Englantilaisella on kolmen lyönnin johto toista sijaa jakaviin isäntämaan Jannik de Bruyniin sekä Tanskan Niklas Nørgaardiin.

Kilpailun karsintaraja on asettumassa +1:n kohdalle.

Lue seuraavaksi: Pitkiä draiveja tykittänyt Lauri Ruuska täräytti heti kympin sakkiin Saksassa

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje