Roope Kakko Tanskan Challenge Tour -kilpailun voittotaisteluun – ”Huomenna pitää olla täyttä terästä” - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Roope Kakko Tanskan Challenge Tour -kilpailun voittotaisteluun – ”Huomenna pitää olla täyttä terästä”

Roope Kakko kärkkyy lauantain toiseksi vimeisessä ryhmässä nousua kärkipaikalle. Kuva: Getty Images

Kakko onnistui mainiosti kovassa tuulessa pelatulla kierroksella.

Roope Kakko kamppailee lauantaina tosissaan Tanskan Esbjergissä meneillään olevan Challenge Tourin kilpailun voitosta. Kakko pelasi turnauksen kolmannella kierroksella tuloksen 70, jatkaen päätöspäivään kolme lyöntiä kärkipaikkaa jakavista Skotlannin Ewen Fergusonista ja Ranskan Felix Morysta.

Kokonaistilanteessa -5 oleva Kakko teki hankalissa olosuhteissa pelatulla kierroksella neljä birdieä ja kolme bogia ollen tyytyväinen perjantain suoritukseensa.

”Tänään oli kyllä hyvä kierros. Kova oli tuuli, ja oma -1 tuntui kyllä oikein hyvältä rundilta. Muutkin ukot onnistuivat hienosti, mutta ero kärkeen säilyi kolmessa lyönnissä”, kuudetta sijaa jakava Kakko sanoi.

Olosuhteisiin ei ole luvassa helpotusta viimeisellä kierroksella.

”Huomenna on kuuleman mukaan vielä pykälän kovempi tuuli ja griinit kovenevat koko ajan. Täytyy vaan joka lyönnissä olla 100-prosenttisesti hereillä. Täytyy myös olla fiksu, miten kentän pelaa ja missikontrolli pitää olla vahvaa. Pitää tietää minne missaa ja asenne pitää olla huomenna täyttä terästä”, espoolainen mietti.

Pohjoismaalaisista Kakon edellä Made in Esbjerg Challenge -turnauksessa on vain kolmanneksi noussut toisen polven tanskalaispelaaja Nicolai Tinning (-7).

Muista suomalaisista, Lauri Ruuska (+3) pelasi tuloksen 75 jakaen 51. sijaa. Saman tuloksen lyönyt Ilari Saulo (+4) on sijalla T59.

Roope Kakko pelaa päätöskierroksella päivän toiseksi viimeisessä ryhmässä neljättä sijaa jakavien Espanjan Samuel Del Valin ja Itävallan Niklas Regnerin (-6) kanssa. Kolmikon startti on lauantaina kello 10.40 Suomen aikaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje