Roope Kakko osallistuu Gant Openiin - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Roope Kakko osallistuu Gant Openiin

Roope Kakko nähdään kuin nähdäänkin ensi viikolla Ruissalon kentällä. Kuva: Getty Images

Sunnuntaina European Tourin kisan Madeiralla voittanut Roope Kakko osallistuu 13.-8.16.8 Turun Ruisssalossa pelattavaan Challenge Tourin kilpailuun.

Kisa tulee jäämään Kakon osalta vuoden viimeiseksi CT:lla, sillä syksyn ja kauden 2016 ohjelmistossa on pääkiertueen kisoja, joista majoreita ja WGC-Championshipin tapahtumia lukuunottamatta Kakolla on pelioikeus.

”Aura Golfin kenttä on aina ollut minulle mieluinen, puitteet ovat loistavat. Järjestäjät ovat tehneet hienon työn kisan aikaansaamiseksi. Suomalaisille huipuille ja nuorille tähdille Gant Open on paras mahdollinen näyteikkuna. Oman urani suurimpia tapauksia ovat olleet Madeiran ykköstilan ohella CT:n kisojen voitot Espoossa 2004 ja Omanissa 2013”, Kakko sanoi.

Gant Openiin osallistuu vähintään 21 suomalaispelaajaa, määrä saattaa vielä kasvaa ennen kisan käynnistymistä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (4 kpl)

 • Jere says:

  Esimerkillinen päätös. Voi lähteä ilman paineita pelaamaan. Veikkaisin, että vire säilyy ja Roope on ihan parhaita suomalaisia. järjestäjille varmasti tärkeä ja tosi hyvä että kisa pelataan Suomessa – toivottavasti tulevaisuudessakin. Harmi, että ET:n Mikot eivät listalta löydy…

 • ShoulderTurn says:

  Hienoa, että Roope on mukana, ja myös näitä Asian Tourin kävijöitä! @Jere: Mikko I:n poissaolon selittää US PGA:han osallistuminen ja Mikko K:lla puolestaan alkaa heti Gantin jälkeen varsin tiivis putki ET:n kisoja, joista pitää 50-60 tEUR kerätä kortin pitämiseksi, joten kyllä Mikoilla hyvät poissaolon syyt on.

 • Takatii says:

  Roope Kakon nimi on poistunut kisan viralliselta osanottajalistalta. Toisaalta ei siellä näy yhtään villin kortin pelaajaakaan. Ilmeisesti Roope tarvitsee ET-pelurina nyt villin kortin. Miksi järjestäjät panttaavat sitä osaa osanottajalistasta, joka eniten suomalaisia kiinnostaa?

 • Seppo funtsaaja says:

  Ainoastaan jonkun Lindell in vanhemmat, sukulaiset ym. mölyävät että miksei junnuamatööri päässyt mukaan! ÄLÄ HOI! Hrätkää todellisuuteen. .jos kaikki yhden kisan onnistuisivat pääsisi mukaan niin ei pelureita mahtuisi lainkaan….