26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Roope Kakko nousi bogittomalla kierroksella kohti kärkeä Portugalin CT-kisassa

Kuva: Antero Lindell.

Myös Oliver Lindell väänsi itsensä jatkokierroksille. Tasaisessa kilpailussa jopa kärkipään sijoitukset ovat edelleen suomalaisten ulottuvilla.

Roope Kakko tehtaili torstaisen avauskierroksen tapaan kolme birdieä Open de Portugal -kilpailun toisella kierroksella perjantaina. Kun Kakko torstaina joutui kirjaamaan kolme bogia, ei hän perjantaina taipunut parin ylityksiin yhdelläkään reiällä.

”Itse asiassa aika heikkoa vetämistä on ollut pari päivää, mutta tänään alkoi takaysillä olla jo parempia merkkejä ilmoilla. Hyvä lähipeli, rauhallinen mieli ja vahva puttipeli on pitänyt miehen pinnalla”, Kakko luonnehti.

Kierrostuloksen 69 (-3) myötä Kakko nousi yhteistulokseen -3. Se riittää jaettuun 16. sijaan toisen kierroksen ollessa yhä osalta pelaajista kesken. Pelimahdollisuuksien kannalta Kakon olisi tärkeää yltää kilpailussa kymmenen parhaan joukkoon. Sinne hänellä on matkaa vain kaksi lyöntiä.

Hyvä lähipeli, rauhallinen mieli ja vahva puttipeli on pitänyt miehen pinnalla.

”Viikonloppuna pitää parantaa kenttäpeliä, jos meinaa nousua havitella”, Kakko sanoi.

Kärkitilaa jakaa viisi pelaajaa tuloksella -7.

Myös Oliver Lindell eteni jatkokierroksille. Lindell on tuloksella par vasta jaetulla 46. sijalla, mutta matkaa Kakkoon tai kärkikymmenikköön ei vielä ole niin paljon, etteikö porvoolainen edelleen kykenisi nousemaan kisan kärkipäähän onnistuessaan kahdella jäljellä olevalla kierroksella.

Lindellin kierros oli perjantaina tasainen ja piti sisällään 14 parin lisäksi kaksi birdieä ja kaksi bogia.

Antti Ahokkaan kilpailu päättyi karsiutumiseen yhteistuloksella +4.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje