22.–29.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
Finnish Tour - Kilpagolf

Roope Kakko mukana kärkitaistossa Nordcenterin FT-kilpailussa

Minea Blomqvist-Kakko on ollut miehensä Roopen caddiena kaksi ensimmäistä kisapäivää.

Kakko tuli hakemaan hieman kadoksissa ollutta lyöntiään Nordcenterin tunnetusti vaikealle Fream-kentälle.

Nordcenterin Audi Finnish PGA Golf Tourin osakilpailun päätöspäivästä on tulossa huippujännittävä niin yleisessä kuin naistenkin sarjassa. Yleisessä sarjassa kärkitilaa jakaa par-tuloksessa olevat Lassi Burman, Roope Kakko, Rasmus Karlsson ja Casper Simberg, ja naisissa kärjessä on kolmikko Katri Bakker, Aada Rissanen ja Kerttu Hiltunen tuloksessa +2.

Challenge Tourilla pelaava Roope Kakko tuli Nordcenteriin hakemaan pelituntumaa tulevia CT-kisoja varten, ja hän on ollut äärimmäisen tyytyväinen valintaansa.

”Tuskailin edellisessä kisassani Etelä-Afrikassa lyöntini kanssa, ja valmentajani Mika Piltz huomasi heti, mikä siinä oli pielessä, kun näimme pari päivää sitten. Ajattelin, että Nordcenter on hyvä paikka tulla laittamaan lyöntiä kuntoon, kun kenttä on niin loistavassa kunnossa, ja se palvelee tätä tarkoitusta todella hyvin”, Kakko jutteli.

Kakolle tuli hieman yllätyksenä, että hän jakaa kärkipaikkaa kahden kierroksen jälkeen. Hän on pelannut molemmat kierrokset 72 lyönnillä.

”Hyvillä mielin tässä lähdetään päätöspäivään. Tänään oli vahva päivä tiiltä greenille, ja olen muutenkin lyönyt vahvasti. Kun putin saa vielä kuntoon huomenna, niin hyvä tulee”, ensi viikolla Ruotsiin Challenge Tour -kilpailuun suuntaava Kakko sanoi.

Yleisen sarjan viidentenä olevat Tuomas Salminen, Ken-Marten Soo ja Roope Juslin ovat tuloksessa +1. Yleisen sarjan cut-raja oli +10.

Naisten sarjan parhaasta kierroksesta (70) lauantaina vastannut Espoon Golfseuran Bakker analysoi kierroksensa kulkua varsin tarkasti.

”Lähdin kierrokselle sillä ajatuksella, että yritän parhaani ja opin eilisistä virheistä. Tänään tuli tehtyä hyviä ratkaisuja, ja peli pysyi kasassa”, Bakker kertoi.

”Eivät ne eiliset virheet niin kovin isoja olleet, lähinnä puttipelissä oli tuntuman kanssa vähän hakemista. Tänään sain paremman tuntuman greeneihin.”

Kärkikolmikko on hieman omilla luvuillaan, sillä neljäntenä oleva Henni Mustonen on neljän lyönnin päässä.

Naisten sarjan cut-raja oli +24.

Kilpailu päättyy sunnuntaina.

Lähde: Tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje