Pulkkanen suosikkina Naantaliin - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Nordic League

Pulkkanen suosikkina Naantaliin

Tapio Pulkkanen piiskaa tällä viikolla palloa Aurinko Golfin kentällä. Kuva: Juha Hakulinen

Nordic Liiga jatkuu tällä viikolla Naantalissa, jossa pelataan Master Promo Championship -nimeä kantava kilpailu. Torstaista lauantaihin käytävän turnauksen suurimpien menestyssuosikkien joukkoon kuuluu hiljattain Finnish Openin voittanut Tapio Pulkkanen.

Vahvassa myötätuulessa pelinsä kanssa kulkeva kotkalainen on käyttänyt Finnish Openin jälkeisen ajan laadukkaasti hyväkseen.

”Lepäsin jonkun aikaa kilpailun jälkeen, mutta viimeiset kolme päivää on treenattu kovaa. Fiilikset on hyvät. Veto tuntuu jopa paremmalta kuin Finnish Openissa”, Pulkkanen sanoi.

Aurinko Golfin kenttä on Pulkkaselle uusi tuttavuus, mutta hän ei pidä sitä isona ongelmana. Pulkkanen pääsee tutustumaan kenttään keskiviikkona, jolloin pelataan yhteistyökumppaneille tarkoitettu Pro Am –kilpailu.

”Olen kuullut, että kenttä ei ole kovinkaan pitkä. Pro Amissa pelaan kentän ja katson, miltä se vaikuttaa. Eiköhän se yksi kierros riitä tutustumiseen.”

Kilpailussa on mukana paljon samoja pelaajia kuin Finnish Openissakin, muun muassa Hirsalassa Top 3:een sijoittuneet Rasmus Hjelm Nielsen ja Riku Mattila. Listalta löytyy myös mm. Peter Erofejeffin, Finnish Openin parhaan amatöörin Rasmus Karlssonin sekä Challenge Tourilla tällä kaudella pelanneen Henri Sataman nimet.

Pulkkanen nostaa esille vielä yhden pelaajan.

”En ole hirveästi osallistujalistaa katsellut, mutta Hipun (Albert Eckhardt) nimi siellä näytti olevan. Luulen, että hän pelaa hyvin, kun pääsee Suomeen pelaan kisaa.”

Aurinko Golfin toimitusjohtajalla Antti Ahdilla on pitänyt kiirettä ennen h-hetkeä. Naantalia piiskanneet ukkoskuurot ovat laittaneet kentän koetukselle, ja hän toivookin vähäsateista loppuviikkoa.

”Täällä tuli vettä niin paljon, että griinit lainehti. Vettä ei tarvitsisi tulla yhtään enempää”, Ahti sanoi.

”Muuten täällä on kaikki kunnossa. Olemme päässeet tekemään kaikki hoitotoimenpiteet, mitä on suunniteltu. Kenttä on kunnossa, ja 60 vapaaehtoista odottelee innolla pääsevänsä hommiin.”

Kilpailun palkintopotti on 40 000 euroa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje