Pulkkanen löysi ison vaihteen Tanskassa, Korhonen käänsi jo katseet seuraavaan viikkoon - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Pulkkanen löysi ison vaihteen Tanskassa, Korhonen käänsi jo katseet seuraavaan viikkoon

Getty Images

Tapio Pulkkanen nakutteli hienon kierroksen ja eteni jatkoon Himmerlandissa. Myös Lauri Ruuskan tilanne vaikuttaa hyvältä.

Tapio Pulkkanen pelasi erinomaisen kierroksen Himmerlandin ET-kisan toisena kilpailupäivänä perjantaina. Pulkkanen viimeisteli kierroksellaan viisi birdieä ja teki vain yhden bogin. 67 (-4) lyönnin kierros nosti Pulkkasen yhteistulokseen -3, jolla hän jakaa kilpailussa sijaa 32.

”Hyvä päivä tänään Himmerlandissa. Rauhallisempi tuuli ja sitä kautta helpompi kenttä kuin eilen. Putti alkoi uppoamaan vähän tahmean alun jälkeen. Pitkä peli ei mitään timanttista ollut, mutta pidin palloa oikealla puolella kenttää. Hyvistä lähtökohdista viikonloppuun”, Pulkkanen kertoi tyytyväisenä.

Eilen ikimuistoisen ET-debyytin tehnyt Lauri Ruuska on suurella todennäköisyydelle etenemässä Pulkkasen seuraksi viikonlopun kierroksille. Ruuska on kymmenen pelaamansa reiän jälkeen kierrostaan yksi yli yhteistuloksessa -4.

Mikko Korhonen suunnitteli jo 75 lyöntiä vaatineen avauskierroksen jälkeen, että keskittyy Tanskassa harjoittelemiseen, koska jatkopaikka heikosti sujuneen torstain jälkeen edellyttäisi melkoista haamukierrosta. Sellaiseen Korhonen ei perjantaina yltänyt, vaikka paransikin tulostaan viisi lyöntiä (70/-1).

”Oli parempi päivä tänään. Vähän jäi unet ja lepoaika vähiin, kun piti pissiä mukiin eilen, ja eihän se ihan heti kierroksen jälkeen irtoa. Hotellille on myös pitkä matka kentältä, eikä valmiiksi väsynyt mies ihan ehtinyt palautua. Parempaa peliä kuitenkin ja ihan hyvä fokus läpi päivän, vaikka ei nyt kauheasti mahiksi enää ollut jatkaa viikonlopulle”, Korhonen kommentoi.

”Tästä katellaan kohti ensi viikkoa ja mietitään mitä täällä nyt tekisi. Lauantai-aloitus Saksassa antaa aika monta lepopäivää ja treenipäivää tähän”, hän suunnitteli.

Myös Janne Kasken kohtalona on siirtyä vilttiketjuun. Kaske on toista kierrostaan puolivälissä tuloksessa +2 ja yhteistuloksessa +15.

Kisan kärjessä Itävallan Bernd Wiesberger nipisti avauspäivän 66 lyönnin kierroksesta vielä lyönnin pois ja teki perjantaina tuloksen 65. Hän johtaa kisaa kolmella lyönnillä tuloksella -11.

Wiesbergerin jälkeen pakka on tiukasti kasassa, eikä Ruuskalla ole matkaa kärkikymmeniklöön kuin lyönti, Pulkkasellakin vaivaiset kaksi.

Lue seuraavaksi: Kärkipaikka ja hole in one! Ruuskalla raju avauskierros ET-debyytissä − katso video

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje