Pulkkanen jatkaa kärjen tuntumassa, myös Samooja varmasti jatkoon - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
DP World Tour - Kilpagolf

Pulkkanen jatkaa kärjen tuntumassa, myös Samooja varmasti jatkoon

Tapio Pulkkanen ei juuri tehnyt pitkässä pelissä virheitä perjantaina Tsekin DPWT-kisan toisella kierroksella. Getty Images.

Molemmat suomalaiset onnistuivat perjantaina hyvin kentällä, jossa tulostaso on jälleen hurja.

Suomalaisia golfin ystäviä hellittiin Viaplayn lähetyksessä DPWT:n Czech Masters -kilpailun toisella kierroksella, kun Tapio Pulkkanen sai läpi lähetyksen paljon ruutuaikaa.

Kierroksen loppua kohden ruutuaika hitusen väheni, sillä hyvistä otteista huolimatta Pulkkanen ei saanut päivän aikana koneesta irti parasta mahdollista tulosta. Peli oli vakaata, mutta etenkin lyhyissä lähestymislyönneissä pituuskontrollin kanssa oli sen verran hankaluuksia, että birdie-yrityksillä oli kerta toisensa jälkeen liian paljon mittaa.

Reiälle 15 asti hän onnistui pitämään bogeyt poissa kortista, mutta erinomaista pitkää puttia seurannut lyhyt putti lipui lopulta ohi reiän.

Kentän vaikeimmat reiät 16 ja 17 Pulkkanen selvitti taistellen. Etenkin 17:nnen par-pelastus loistavan bunkkerilyönnin ja haastavan putin jälkeen oli loistava suoritus.

”Tasaista menoa tänään. Vähän oli lyöminen heikompaa ja sitä kautta jäi paljon pitkiä putteja. Vähän tuntui siltä, ettei tänään ollut kovin paljon enempää tarjolla minulle. Huomenna taas rautapeli iskussa”, Pulkkanen suunnitteli.

Kahden pelaamansa kierroksen jälkeen Pulkkanen on kilpailussa jaetulla seitsemännellä sijalla tuloksella -9. Perjantain kierrostulos oli 69 (-3).

Viikonlopun kierroksilla nähdään myös viiden viikon kisatauolta palannut Kalle Samooja, joka syttyi perjantaina toden teolla. Turkulainen tykitti tuloksen 68 (-4) tekemättä kierroksellaan yhtään bogia, ennen päätösväylää, jossa joutui ottamaan kolme puttia. Samooja nousi jakamaan 27. sijaa yhteistuloksella -5.

”Hyvää napsuttelua taas raudoilla. Kahteen päivään neljä missattua greeniä, joten kyllä siellä paikkoja on ollut. Puttaaminen vaan tuntuu olevan melkoista tiedettä täällä”, viisi birdieä perjantaina tehnyt Samooja maalaili.
Samoojalla on matkaa kärkikahinoihin. Top 10 on neljän lyönnin päässä.
”Viikonloppuna tarvitsisi pari alhaista. Viimeisestä tehdystä cutista on toki jo vierähtänyt lomien sun muiden takia, joten nautitaan viikonloppu töistä nyt”, hän jatkoi.

Kisaan johtaa Gavin Green, joka on tehnyt kahden ensimmäisen kierroksen aikana jo neljä eaglea. Malesialaisen johtotulos on -14. Lähimmät jahtaajat ovat kolmen lyönnin päässä. Albatross Golf Resortin kenttä on huippupelaajille melko helppo ja kisan cut-raja oli -2.

Lue seuraavaksi: Tapio Pulkkanen tykitti kärkikahinoihin Tsekin DPWT-kisassa

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje