Live scoring 21.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][24]
KilpailuaSuomalaista
PGA Tour

Woods aloitti rajun kirin Los Angelesissa – herätyskello soittaa sunnuntaina kahdelta yöllä

Turnauksen isäntä ei aio tuhlata finaalipäivänä aikaa makailemiseen. Katso videolta, miten yleisö villiintyy Woodsin onnistumisista.

Tiger Woods väläytteli Riviera Country Clubilla pelattavassa Genesis Openissa lauantaina itselleen ominaisia sankaritekoja. Hän oli toisen kierroksen 18. reiällä selkä seinää vasten, ja varmisti jatkoonpääsynsä upottamalla yli seitsemänmetrisen birdieputin viheriön ulkopuolelta.

Tästä innostuneena Woods esitti kolmannen kierroksen aluksi häikäisevän suoran: kymmenennen reiän birdieä seurasi eagle ja tämän perään hän täräytti vielä kaksi peräkkäistä birdieä.

Lyhyessä ajassa 38 sijaa nousseen Woodsin harmiksi kierros oli tässä vaiheessa keskeytettävä valon puutteen vuoksi. Torstain kaatosateet häiritsivät pahasti ensimmäistä pelipäivää, ja viivästykset tulevat vaikuttamaan kisan läpivientiin loppuun saakka.

Kolmatta kierrosta jatketaan sunnuntaina kello 6.45 paikallista aikaa, ja 14:ntenä oleva Woods aikoo lähteä kiiluvin silmin taisteluun. Tiger on monesti kertonut olevansa varhainen herääjä, mutta kisassa ensimmäisen kerran kentälle vasta perjantaina päässyt pelaaja laittaa kellonsa herättämään jo yöllä.

”Herään luultavasti siinä kahden kolmen aikaan, ja aloitan prosessin”, hän sanoi.

Maailmanlistalla sijalla 13 oleva Woods pelaa vuoden toista kilpailuaan Los Angelesissa. Tammikuun lopulla San Diegossa käydyssä Farmers Insurance Openissa hän oli 20:s.

Kokonaistilanteessa kuusi alle olevalta Woodsilta vaaditaan vielä sunnuntaina kosolti onnistumisia, sillä eroa johdossa olevaan ja kaksi reikää vähemmän pelanneeseen Justin Thomasiin (-13) on seitsemän lyöntiä. Adam Scott (38 reikää) on lyönnin päässä kärjestä.

Eurooppalaisista kymmenen joukkoon mahtuvat niin ikään kolmannen kierroksen alkumetreillä olevat Paul Casey ja Rory McIlroy (-8) sekä Jon Rahm (-7). Kolmikosta McIlroyn toisen kierroksen tulos 63 on kisan toistaiseksi paras noteeraus.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje