Sergio Garcia janoaa lisää isojen kisojen voittoja saatuaan putken auki Masters Tournamentissa. Kuva: Getty Images
PGA Tour |
6.5.2017

Sergio Garcia heräsi voittotaisteluun Players Championshipissä

Garcia kertoi Masters-pyörityksen tuottaneen vaikeuksia päästä takaisin kilpailurytmiin.

Kaksi ensimmäistä kierrosta eivät antaneet viitteitä, että Sergio Garciasta olisi tämänvuotisen Players Championshipin kärkitaisteluun. Toisin kuitenkin kävi. Garcia kuului tuloksellaan 67 lauantain parhaimmistoon, ja nousi jaetulle seitsemännelle sijalle.

Ensimmäistä kilpailuaan sitten voittoisan Masters Tournamentin jälkeen pelaava aloitti Playersin ruosteisesti. Hän oli avauskierrostaan kuuden reiän jälkeen jo neljä yli, mutta sinnitteli 17. reiän hole-in-onen myötävaikutuksella siedettävän (73) tuloksen.

Vuoden 2008 kisan voittaja ja kaksi vuotta sitten uusintaan venynyt Garcia eteni kahden lyönnin turvin jatkokierroksille, kunnes laittoi lauantaina yltyneessä tuulessa ison vaihteen päälle.

”Oli tärkeää selvittää cut-raja sen kaiken Mastersin aiheuttaman myllytyksen jälkeen”, Garcia sanoi.

”Pystyin tämän päivän vaativista olosuhteista huolimatta lyömään joitakin todella laadukkaita lyöntejä.”

Espanjalainen kertoi joutuneensa pitkän tauon ja Masters-huuman vuoksi pakottamaan itsensä pelaamaan hyvin ennen Playersin avauskierrosta.

Tulin asettaneeksi itselleni vähän liikaa paineita, enkä pystynyt omaan hyvään normaaliin suoritukseen. – Sergio Garcia

”Pidän tästä kentästä, Stadium Course on yksi suosikkiareenoistani, joilla pelaamme koko vuoden aikana.”

Garcia ja Alexander Norén (-5) jahtaavat TPC Sawgrassilla kärkipaikkaa jakavia USA:n J.B. Holmesia ja Kyle Stanleytä neljän lyönnin päässä. Ian Poulter (-6) jakaa kisan parhaana eurooppalaisena viidettä sijaa Emiliano Grillon kanssa.

Eurooppalaisten kokonaispanos on edelleen mainio, sillä myös Francesco Molinari ja Rafael Cabrera Bello (-4) mahtuvat edelleen kymmenen joukkoon.

Maailmanlistan kärkikolmikon muodostavat Dustin Johnson (+2), Rory McIlroy (-1) ja Jason Day (-1) ovat jo ulkona voittokamppailusta.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.