Patrick Reed haluaa pelata Hazeltinessa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
PGA Tour

Patrick Reed haluaa pelata Hazeltinessa

Taistelu pääsystä USA:n joukkueeseen alkaa käydä viikosta toiseen yhä kuumempana.

Patrick Reed vastasi nopeasti Texasin Fort Worthissa käynnistyneen PGA Tourin kisan lehdistötilaisuudessa esitettyyn kysymykseen, oletko tietoinen, millä sijalla olet USA:n Ryder Cup karsinnan pistetilastossa.

”Kyllä, olen yhdeksäntenä”, hän sanoi.

Se ei tällä hetkellä oikeuttaisi suoraan valintaan, sillä vain listan kahdeksan ensimmäistä ottaa automaattisen paikan kapteeni Davis Love III:n luotsaamaan joukkueeseen Hazeltinessa. Reed menetti viime viikolla yhden sijan, kun samoista sijoista kamppaileva Brooks Koepka ylsi Byron Nelsonin turnauksessa kakkoseksi.

Reedillä on hyvä mahdollisuus kääntää asetelmat takaisin toisinpäin, kun hän avasi pelin vakuuttavalla 65 lyönnin kierroksella Dean & Deluca Invitational -turnauksessa. Reedille pääsy Ryder Cupiin on kaikki kaikessa, mutta hän tietää, että taistelu tulee käymäään kuumana ratkaisevilla viikoilla.

”Niin moni kaveri pelaa loistavasti, ja se on yksi niistä asioista, joita ei voi kontrolloida. Jos pidät viikon vapaata, voit olla lähes varma, että joku ajaa pisteissä ohitsesi”, Reed totesi.

”Tiesin, että Brooks pudottaa minua listalla kärkisijoituksella Byron Nelsonin kisassa, mutta toisten tekemisiin ei voi vaikuttaa.”

”Se mitä voin tehdä, on pelata itse vähän paremmin. Jos pystyn siihen, kaikki muu tapahtuu itsestään.”

Edellisessä Ryder Cupissa, Gleneaglesissa, hyviä otteita esittäneen Reedin edellisestä voitosta on kulunut toista vuotta. Otteet ovat kuitenkin olleet varsin vakuuttavia, sillä hänellä on tältä kaudelta koossa jo kahdeksan top 10 -sijoitusta – enemmän kuin yhdelläkään toisella pelaajalla. Tämän tilaston odotetaan kaunistuvan Reedin kotiosavaltiosssa meneillään olevassa turnauksessa.

”Toivottavasti pysyn kärkikahinoissa. Aina kun olet voittokamppailussa mukana finaalikierroksen sisääntulossa, mitä vain voi tapahtua”, hän mietti toiveikkaana.

Forth Worthin kisan kärjessä on tuloksen 64 pelannut Bryce Molder. Anirban Lahiri ja Webb Simpson jakavat Reedin kanssa kakkostilaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje