23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista

23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
PGA Tour

Patrick Reed tarkempana kuin koskaan – ”aina voisi pystyä parempaan”

USA:n Ryder Cup -sankari esitteli perjantaina täydellisen griiniosumatilaston.

Patrick Reed osui Havaijin turnauksen toisella kierroksella jokaisella tiilyönnillään tai avauksellaan Plantation-kentän viheriöihin. Vastaavanlaiseen mittatilaustyöhön hän ei ole koskaan aiemmin urallaan pystynyt.

Perfektionistiksi tunnetun pelaajan mielestä asiat olisivat voineet sujua perjantaina vieläkin paremmin.

”Löin ykkösellä liian hyvän avauksen ja pallo meni pitkäksi karheikkoon. Ilman sitä olisin osunut myös jokaiselle (15) väylälle”, Reed naureskeli lehdistön haastattelussa.

”Lohduksi” hän pelasi tuloksen 65, ja nousi kokonaistilanteeseen -11. Sillä hän jakaa Jimmy Walkerin kanssa kolmatta sijaa, lyönnin päässä kärkikaksikosta ovat Justin Thomas ja Ryan Moore.

Reedin tähänastista esitystä voi pitää varsin vakuuttavana ottaen huomioon, että hän vietti viime viikon pedissä flunssaa potien.

”Kipeänä ollessaan ihmisellä ei ole suuremmin kontrollia kroppaansa, tunne ja tuntuma ovat kateissa. Jos siinä tapauksessa yrittää lyödä liian kovaa, se johtaa huolimattomiin virheisiin ja bogeihin.”

Perjantaina Reed ei huolimattomuuksiin sortunut. Siitä vakuutena oli päivän kovin kierrostulos.

Jason Dufner (-10) ja Hideki Matsuyama (-9) ovat Tournament of Champions -kisassa seuraavina. Kyseessä oli Matsuyamalle kauden yhdeksäs kilpailukierros, joista jokainen on alkanut kuutosella.

Maailmanlistan ykkönen Jason Day (-7) on niukasti top 10:n ulkopuolella. Skotlannin Russell Knox (-6) on kilpailun ainoana eurooppalaisena sijalla 15.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje