16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista

16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
PGA Tour

Legenda Arnold Palmerin tyttärenpoika tulikuumana Riviera Country Clubilla

Sam Saunders pyyhälsi Los Angelesissa sumun keskeyttämän kisan kärkeen.

On mentävä vuosikymmenten taakse, kun Arnold Palmeriin yhdistettävä nimi on edellisen kerran ollut ”The Kingin” itsensä toimesta PGA Tourin kilpailun ykköspaikalla.

Tämän pitkän jakson torstaina katkaisi Sam (Palmer) Saunders, joka pelasi sumun keskeyttämän Genesis Openin parhaan 18 reiän tuloksen, 64 lyöntiä. Hän teki virheettömällä kierroksellaan Riviera Country Clubilla seitsemän birdieä.

Maailmanlistan kärkipaikkaa Rivieralla tavoitteleva Dustin Johnson on kahden lyönnin päässä. Muista major-voittajista Padraig Harrington ja Phil Mickelson (67) jakavat seitsemättä sijaa.

Sam Saunders, 29, kiinnitti kotiseudullaan Orlandossa paikallisen golfyhteisön huomion voitettuaan viime vuosikymmenen puolivälissä Bay Hill Club and Lodgen klubimestaruuden 17 lyönnin erolla, ja sai kutsun PGA Tourin kalenterssa olevaan isoisänsä nimikkoturnaukseen. Sittemmin Saunders jätti opintonsa Clemson Universityssä ryhdyttyään ammattilaiseksi.

Viime syksynä kuolleen Arnold Palmerin nuoremman tyttären Amy Saundersin pojan peliura ei ole kuitenkaan − osittain myös varsin mittavista taustapaineista johtuen − edistynyt lähipiirin toivomalla tavalla. Hän pelasi edellisen täyden kauden PGA Tourilla vuonna 2015, mutta ei onnistunut uusimaan korttiaan.

Uransa parhaimmassa turnauksessaan 15:nneksi Pebble Beachillä vuonna 2011 sijoittunut Saunders pelaa tällä hetkellä rajoitetulla pelioikeudella Yhdysvaltain kiertueella, ja on ollut viime aikoina tuttu näky PGA Tourin maanantaikarsinnoissa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)